desember 2009

311209: Godt nyttår kjære lesere!

Akkurat nå har jeg gjort masse forberedelser til kveldens nyttårsmåltid! Det blir ikke noe kjøtt her i år. Men det blir masse lett mat og god sjømat. Og flere små retter utover kvelden; for eksempe...

311209: Romjulssnadder

Så var 2009 nesten over. Jeg hadde ambisjoner om å blogge mer i julen, men det har rett og slett ikke blitt tid. Det har vært aktiviteter nesten hver dag, nesten for mye av det gode. Og mye sosialt...

231209: Rå julesjokolade

Jeg prøver å ta igjen litt for min "fraværenhet" på bloggen. Derfor flere artikler i dag. Det er litt stille fra leserne mine også, men håper at dere alle er med ennå? Her kommer omsider ...

231209: Førjulssalat

Det går litt fort i svingene i disse førjulsdagene. Ikke like lett å få i seg god og næringsrik mat. For min del går det mye i "flytende føde" på morgenen (hvetegress og smoothie). Men i ...

221209: Spicy gresskarfrø

Disse spice gresskarfrøene lagde jeg for første gang i sommer. Det var fra en av raw food chef Russel James sine kokebøker jeg ble inspirert av. Denne gangen lagde jeg marinaden på ren intuisjon. J...

211209: Status kål-chips

Hvordan går det med dere der ute? Stresser du før jul? Jeg kaver litt må jeg innrømme. Men nå er alle julekort sendt, de aller fleste julegaver i boks (mangler kun en), mat er handlet inn, surkål a...

171209: Førjulsstresset?

Litt på siden av det jeg vanligvis skriver om, men litt greitt å minne hverandre på at vi ikke tar helt av i julen. Husk å nyyyte. Både hverandre og maten. Jeg kommer tilbake i løpet av helgen med ...

161209: Ny inspirasjon & grønnkålchips!

Invitasjonen jeg fikk på mail for noen dager siden kom på et perfekt tidspunkt. Vi er på full fart inn i julen - som tradisjonelt består av veldig tung mat. Og jeg har hatt det så travelt i det sis...

121209: Rismelkkakao med kanel-te!!!

I disse førjulstider er det viktig å ta seg tid til litt ekstra kos. Jeg observerer at jeg har "glipper litt" i det siste. Jeg har det mye mer travelt enn før og da er det lettere å ty ti...

071209: Rå pepperkaker!

I helgen prøvde jeg meg på å lage pepperkaker på raw-food-metoden. Jeg lagde ikke så mye, siden dette kun var en liten test. Og de ble skikkelig gode! Julesmaken er absolutt tilstede. På bildet und...

051209: Bokhvete tabouleh

Tabouleh er en typisk libanesisk rett som tradisjonelt består av hovedsaklig bulgurhvete (inneholder gluten), urter og grønnsaker. Her har jeg laget en glutenfri raw-food-variant av tabouleh. Oppsk...

011209: Adventstiden i gang

Jeg har løpt rundt meg selv i over en uke nå. Adventstida kom litt for raskt på meg i år. Derfor utrolig deilig med en rolig dag hjemme uten for mange planer. Men i morgen er jeg på farten igjen. J...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits