november 2009

271109: Jordbærsmoothie med spinat og hampnøtter

Det er travle tider nå før jul. Livet mitt handler mye om fotografi om dagen. Det er mye å gjøre på skolen et par uker til nå. I tillegg har jeg en liten fotoutstilling ifm et privat (men stort) ju...

241109: Leskende og næringsrik granateplejuice

Det er vinter i Norge, men det skader vel ikke å få inn noen eksotiske innslag i kosten vår innimellom. Granateplet er en fascinerende frukt. På utsiden ser den egentlig ganske trist ut, men på inn...

201109: God frokost med spiret bokhvete

Dagens frokost består av bokhvete som jeg har bløtlagt, spiret (til den får en liten hale), skyllet og deretter tørket i dehydrator. Resultatet blir crunchy bokhvete med masse livgivende næringssto...

191109: Immunboosters i svineinfluensatider

Jeg er egentlig ganske lei av å lese om svineinfluensa - og hadde tenkt å spare dere for flere detaljer rundt dette. Men siden det opptar så mange av den norske befolkning tar jeg med dette også. F...

161109: Sukkerfrie "søtsaker" laget av superfoods

Superenkelt og superenkelt å lage! Supersunt! Og supergodt! Dette er min dypt bevarte hemmelighet. Jeg har holdt oppskriften for meg selv i en liten evighet nå. Men nå er det jo slik at godsaker so...

141109: Rå og yummi eplepai med nøttebunn

Jeg har ikke glemt dere. Bare i tilfelle noen lurer. Uken har vært i overkant travel. Men nå er det helg - og da blir det endelig tid til å prøve nye raw-food-retter. I dag har jeg laget en eplepai...

111109: Rå müsli med nøttemelk

Jeg har en ganske så travel uke, så jeg får ty til mine youtube-medhjelpere igjen. Her er Karen Knowler, kjent som The Raw Food Coach. Karen er en dyktig raw foodist fra UK (som jeg gjerne skulle v...

091109: Fargesprakende og rå fruktremser

Frukt kan brukes til så mangt. Det beste er selvsagt å spise frukten slik den er, fersk - rå og helt naturlig. Men hvorfor ikke lage snacks og sunt godteri av frukt som inneholder så utrolig mye sm...

061109: Heftig rå sjokoladekake med bringebærsaus

Så var det omsider sjokoladekaken sin tur. Oh-la-la. Den har stått i kjøleskapet siden sist lørdag. Og mistenkelig nok har det forsvunnet omtrent ett kakestykke fra fatet hver eneste dag. Merkverdi...

051109: Kraft!

Jeg glemte å nevne en vesentlig ting til gresskarsuppen min! Nemlig at jeg tilsatte ca en liter hjemmelaget kraft til suppa! Det hadde jeg helt glemt! Sånn er det når man ikke legger ut oppskriften...

031109: Kremete gresskarsuppe med kokosmelk

Så var det suppen. Ikke rå, men 100% vegetarisk, glutenfri og melkefri. Og jeg må faktisk skryte av meg selv litt nå, for den ble FANTASTISK god. Vi var seks voksne rundt bordet og det kom mange hy...

021109: Himmelsk gode og rå sjokoladekuler

Her er oppskriften på sjokoladekulene jeg lagde til Halloween. Advarsel: De er FARLIG FARLIG gode! Og uten sukker, gluten og melkeprodukter. Kulene inneholder to typer fettkilder; nøtter og kokosol...

011109: Happy Halloween

Håper dere alle har hatt en super helg? Mange av dere har sikkert feiret Halloween. Jeg merker at tradisjonen med Halloween blir sterkere for hvert år som går. For ti år siden var det ikke mange av...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits