juni 2012

Kyllingkraft laget av kyllingføtter - bedre SUPERMAT får du ikke!

Nok en litt sær artikkel fra min side, men det er jo dette som er moro. Å flytte grenser.... Foto: Kyllingkraft laget av kyllingføtter, krås og skrog fra Holthe Gård. Oppskrift på kyllingkraf...

Mobilblogg: "Partydrikk" av kaldpresset eple og bringebær

Dagens mobilblogg-innlegg; Det høres kanskje ut som vi ikke gjør annet enn å feste, men sånn er det jo ikke. Men siden alle barna mine fyller år i løpet av noen korte sommermåneder, pleier vi allti...

I feststemning med bærgele og popcorn!

Ah! Endelig kan vi puste ut her. Den siste måneden har vært en kø av aktiviteter, avslutninger, forestillinger - og bursdager. Og køen av fristelser i form av blant annet pølser, kaker og brus har ...

Villaks er supermat

Nå er jeg så utrolig heldig at jeg har fått en kilo villaks inn døra her. Er den ikke lekker? Villaks-sesongen er i full gang og jeg håper du har benyttet deg av anledningen til å skaffe seg litt a...

Restemat fra fryseren tomatsuppe

Dette er egentlig bare en liten test på hvorvidt jeg klarer å blogge fra mobilen min OG legge ut bilde fra mobilen. Samtidig kan jeg benytte anledningen til å vise dagens resteniddag - tomatsuppe r...

Kefirgutten og andre kraftbabyer

Jeg blir så glad når jeg opplever at noen i min omganskrets tar tradisjonskostholdet på alvor. Min søster er en av dem. Hun er bestemor til denne herlige lille pluggen på snart ett år. Skjønnere og...

Dine favorittbutikker i inn- og utland?

Livet handler mye om mat for min del. Men det handler også om jobb. I forbindelse med min nye jobb er jeg på jakt etter spennende nettbutikker i inn- og utland i absolutt alle genre. Jeg håper med ...

Rabarbrakompott med ingefær og andre godsaker

Jeg minnes de store rabarbraene fra hagen vår da jeg var liten. Rabarbra dyppet i sukker hørte våren til. Sånn var det bare. Surt og søtt i perfekt kombinasjon. Jeg har nettopp vært på Øverland Går...

Viktigheten av krydder

Jeg elsker krydder! Jo mere jo bedre - og jo sterkere jo bedre (til en viss grense selvsagt)! Krydder stimulerer magesyreproduksjonen, noe mange av oss sårt trenger for å bedre fordøyelse og helse....

Luksusmatpakken min!

Jeg har tenkt å komme med litt mer skriverier om hva jeg helt konkret spiser i løpet av en dag. Jeg driver og jobber med saken og tar bilder - så det kommer nok dryppvise hverdagsmattips innimellom...

Utsmelting av talg

Foto: Ferdig utsmeltet og avkjølt talg. Klar for å dyttes i all mat, alt fra steke egg - i sauser - supper - oppå steiken i ovnen - på de ovnsstekte potetene osv. Dette innlegget sitter langt inne...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits