mars 2010

300310: God påske med spiret karse

Håper mange av dere har muligheten til å nyte påsken med noen late fridager? Og for de av dere som har småttiser i huset, ikke glem å nyte karsen som barna har spiret i barnehagen eller på skolen. ...

260310: Superfood cereal: Kjapp frokostløsning

Jeg har ei heller rukket å lage rå granola før påskeferien. Sukk og hulk. Men det finnes løsninger også her. På Røtter og hos Sanabona får du nå kjøpt superfoodblandinger fra Livingintentions laget...

250310: "Love is a share": Rå "ostekake" med bringebærlokk

Som dere kanskje skjønner er jeg inne på litt lettvinte løsninger om dagen. Tiden strekker ikke til pga skolearbeid og familieliv, så jeg er nødt til å ty til raske løsninger for å leve mest mulig ...

250310: Om spiring og broccolispirer

Du kjenner det sikkert på kroppen. Og på humøret. At det nærmer seg vår? Etter en uvanlig lang og snørik vinter begynner jeg å nærme meg metningspunktet. Det skal bli greitt å parkere skiene etter ...

220310: Feil i muffinsoppskriften min

Jeg beklager, men muffinsoppskriften jeg la ut til dere i forrige uke inneholdt en feil. Jeg hadde glemt å sette inn 6 dl havregryn i oppskriften. Det er faktisk ikke så rent lite, så jeg håper vir...

220310: Herlig myk rødbetesuppe

Suppe er herlig. Denne gangen har jeg prøvd meg på en rødbetesuppe. Den falt virkelig i god smak hos alle som hittil har smakt den. De små blir veldig skeptiske når suppen har så sterk farge, så de...

180310: Juice med litt ekstra

Jeg juicer fortsatt så og si hver eneste morgen. Noen kvelder er jeg ganske flink og skjærer opp grønnsaker, vasker og legger klar i en skål. Da går jobben enda raskere. Det smaker fortsatt knall -...

170310: Ny nøttepose i hus

Hei hvor det går. Jeg har travle dager på skolen, stadig nye oppgaver som skal leveres. Men jeg glemmer dere ikke. Her er bilde av min nye nøttepose. Den gamle (som jeg bestilte fra england) var no...

140310: Superenkel gulrotsuppe

Denne suppen ble lagd i en fei på fjellet i går. Og ingeting varmer mer etter en tur ute i kulda enn en varm suppe. Dette er første gangen jeg lager gulrotsuppe, men absolutt ikke den siste. For de...

120310: Helgekos med saftige grove muffins

Det er helg. Og ikke minst; det nærmer seg påske. Og da er det vel på tide å publisere en ny fristelse og utskeielse - uten å ta helt av (latter)?! Som noen av dere vet er jeg alltid på jakt etter ...

100310: Lissom-latte

Som jeg nevnte for dere tidligere er det ikke uvanlig i raw-food-kretser å lage raw-food-erstatninger for tradisjonell mat og drikke man liker spesielt godt. Da jeg så denne oppskriften på "Ma...

090310: Raw-food i Celebert Selskap hos Trine Grung

Det er ikke mange TV-programmer jeg får med meg midt i uken, og spesielt ikke de som går midt i leggetiden. Så jeg går sikkert glippe av mye moro, eller kanskje ikke!? Nei, jeg får nok holde meg ti...

070310: Dehydrert pizzabrød

Jeg prøver å alltid ha dehydrert brød liggende tilgjengelig på glass eller kakebokser for å få mest mulig variasjon i kosten. Jeg spiser det ikke hver dag, men får lyst på det med det innimellom - ...

050310: Gulrot- og appelsinjuice

En liten før-helgen-hilsen til dere fra meg. Har akkurat mikset en juice til mitt mest "eksprimentelle" barn. Hun smaker på det meste, og denne juicen gikk rett ned. En stor gulrot, en ap...

040310: Dehydrert mat i barnehagen

I går var det foreldrekaffe i barnehagen. Kaffe og vafler. Og ikke minst; tørket frukt fra dehydrator! Jeg ble virkelig overrasket da jeg hørte at barnehagen hadde anskaffet seg dehydrator og hadde...

020310: Sanabona har åpnet nettbutikk

Endelig har Sanabona åpnet nettbutikk. Dermed blir det enda lettere for deg som ønsker å bestille varer derfra. Markedet for raw food og superfoods er i sterk vekst - og det kommer stadig nye lever...

010310: Salatingredienser på fjellet

Disse to har det vært kjekt å ha med på vinterferie. Til tross for mange utskeielser ble det også en del grønne salater på meg - lagd i en fei. Da er det greitt å ha noen raske smakfulle ingrediens...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits