januar 2010

290101: Bærpai med cashewkrem

Helg betyr kos og avslapning. Og nå hadde jeg lyst til å lage noe skikkelig godt til dere før helgen! Jeg ønsker dere alle en fantastisk hvit helg med denne akk så gode desserten som jeg tryllet fr...

290101: Blomkålsuppe med suppekrydder fra Aukrust Gård

I dag ble det nok en gang en gammel klassiker til middag; hjemmelaget blomkålsuppe. De siste gangene har jeg brukt hjemmelaget grønnsakskraft som base - samt tørkede urter fra egen "produksjon...

280110: Frokostvaner

Jeg er litt ensporet på frokostsiden for tiden. Jeg holder meg til gamle favoritter; først en halv spiseskje MSM i vann og eplejuice (og evt tilsatt sitron), deretter 1 teskje kamutgress i vann og ...

260110: Ut på tur med (sukkerfri) toddy i sekken

I dag gjorde jeg noe som jeg har snakket om (for meg selv) å gjøre i årevis: nemlig å gå på skitur innover i marka på morgenen (istedet for å trene). Jeg dro sammen med en medstudent. Selvsagt med ...

250110: Salat med ovnsbakte grønnsaker og tahinidressing

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal spise til middag. I allefall ikke når man ønsker å spise mest mulig raw - og resten av familien ønsker vanlig mat. I dag krevde ungene pannekaker - ...

210110: Supergoooode sjokoboller!

Hva skal jeg si? Wow! Nam! Himmel! Oh my god! Disse var gode. Umulig å beskrive smaken, men det må være noe med kombinasjonen mellom mandelsmøret - kokosmassen og kakaoen. Overraskende godt og veld...

190110: Dagens innkjøp. Litt rått og litt ikke-rått.

I dag var jeg på Røtter for å hjelpe mammaen til en jeg kjenner og handle inn varer. Mitt første oppdrag som "Personlig Shopper" innenfor helsebringende mat? Sikkert et marked for det ogs...

190110: Abonnement på "Get Fresh Magazine"

Jeg har lenge tenkt på å anbefale dette magasinet til dere: Get Fresh Magazine. Perfekt lesestoff til de av dere som spiser en del raw food og som hele tiden trenger inspirasjon og lesestoff for å ...

140110: Varmende sjokodrikk med cayenne

Oppskriften på denne deilige drikken fikk jeg hos Madhu, på kurset hennes i forrige uke. Jeg håper hun tilgir meg fordi jeg gir den videre til dere, bittelitt modifisert. Det kan jo faktisk være en...

120110: Tart Cherry - naturens rolls royce?

Jeg har funnet en rå kakeoppskrift jeg har lyst til å prøve, men den inneholder kirsebærekstrakt. Jeg har lenge vurdert å kjøpe kirsebærekstrakt fra Pure Planet som man får kjøpt hos Super-Nature, ...

120110: Inspirasjon hos Madhu´s

Sist fredag var jeg med på et kveldskurs hos Madhu i Sørkedalen. Det var også en av dere lesere. Veldig hyggelig. Og utrolig mye god mat. Jeg storkoste meg og fikk med meg hjem både masse påfyll, n...

110110: Grønn grønnere grønnest grønnsakssuppe

Det er viktig å hele tiden kjenne etter hva kroppen din trenger. Nå som vi har hatt en ekstrem kuldeperiode har jeg kjent på behovet for mer varm mat. Og da er suppe det perfekte måltid for meg. De...

080110: En solskinnshistorie om hvetegress!

Jeg har skrevet om hvetegress tidligere, men det fortjener å bli tatt frem, om og om igjen. Hvetegress blir ofte kalt for "en gave til menneskeheten". Ikke uten grunn. For hvetegress tilf...

070110: Hjemmelaget grønnsaksbuljong!

Jeg har ikke så mange nyttårsfortsetter egentlig. Eller jo, kanskje jeg har det. Jeg har lyst til å komme i gang igjen med å trene litt mer regelmessig. Jeg har lyst til å komme meg ut på ski litt ...

060110: Årets første supersmoothie!

Jeg er i gang med min morgensmoothie - og det føles veldig godt. I dag tidlig lagde jeg denne, etter inspirasjon fra Green Smoothie Girl i videoen for et par innlegg siden. Kanskje ikke den mest fl...

060110: Hvor sunt er egentlig Omega 3-tilskudd?

Dette er noe jeg har kviet meg for å skrive om lenge, men når til og med Mattilsynet setter temaet på agendaen så er jeg ikke sen om å kommentere det. Aller først; det er vel ingen tvil om at kropp...

030110: Nyttårsfortsetter med nytt kosthold og supersmoothies?

Hvordan går det med dere? Hvordan føles kropp og energi etter jule- og nyttårshelgen? Jeg har kost meg med både rå og ikke rå mat, men det har ikke vært de helt store utskeielsene. Så kroppen føles...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

46, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits