Kurs og inspirasjon

Effekten av rå melk og tradisjonsmat

Jeg tror det er viktig at historier om hvordan rå melkeprodukter og tradisjonsmat kan føre oss fra å være energiløse, intolerante og syke - til å bli friske sterke og vitale mennesker. Så for de av...

Min første matreportasje i bladet Mamma - i butikk nå!

Endelig fikk jeg laget min egen matreportasje! Det har jeg drømt om lenge. Det er viktig å ha drømmer og fokusere på dem jevnlig. Da er det betydelig større sjanse for at drømmene går i oppfyllelse...

230111: Å lage mat med hjerte og sjel...

Jeg leter etter inspirasjon. Lyst og energi til å bruke mer tid på matlaging og formidling av min matverden er sakte på vei tilbake. Å lage mat betyr mye for meg. Å eksprimentere, lage alt fra bunn...

180510: "Talkin` CSA blues"

En ganske kul måte å beskrive hvordan andelslandbruk fungerer. Andelslandbruks-blues! CSA betyr Community Supported Agriculture og brer seg blant bevisste forbrukere i USA. For de av dere ønsker å ...

090510: Bondens Marked i Oslo

Lørdag var det Bondens Marked igjen i Oslo. Denne gangen ved Birkelunden. Jeg fikk en liten time for meg selv - og benyttet anledningen til å rusle rundt og smake på ekte godbiter laget på naturlig...

030510: Første besøk på Øverland Gård

Som jeg nevnte i tidligere innlegg er jeg blitt "Bonde-i-by´n", det vil si andelseier ved Øverland Andelslandbruk i Bærum. I går ettermiddag var jeg på omvisning og "opplæring" ...

130410: Ny norsk bok om supermat

Jeg elsker bøker. Og jeg elsker å bla i og lese i bøker om raw food og supermat. Det gleder meg derfor å se at det har kommet flere nordiske og norske bøker på markedet. Sist ut er denne boken, &qu...

070410: Davids Sandoval seminar 15. april i Oslo

Jeg er vel ikke den eneste som har fått med seg at David Sandoval er titt og ofte i Norge nå for tiden, av flere årsaker. Men en viktig årsak er at han holder seminarer og han promoterer sin nye pr...

090310: Raw-food i Celebert Selskap hos Trine Grung

Det er ikke mange TV-programmer jeg får med meg midt i uken, og spesielt ikke de som går midt i leggetiden. Så jeg går sikkert glippe av mye moro, eller kanskje ikke!? Nei, jeg får nok holde meg ti...

120210: Godsaker til helgen

Uken har vært travel. Har bare rukket å være raskt innom å svare på kommentarer. Men jeg har flere innlegg klare. De står i kø. Jeg må bare få gjort jobben med å lage innleggene. Lover at det komme...

050210: Våre barn er vår fremtid.....

Jeg sitter i disse dager og ferdigstiller en amerikansk "kokebok" skrevet av en lege. Det er kanskje riktigere å si oppskriftsbok, for det er lite om koking i denne boken. Den handler om ...

190110: Abonnement på "Get Fresh Magazine"

Jeg har lenge tenkt på å anbefale dette magasinet til dere: Get Fresh Magazine. Perfekt lesestoff til de av dere som spiser en del raw food og som hele tiden trenger inspirasjon og lesestoff for å ...

120110: Inspirasjon hos Madhu´s

Sist fredag var jeg med på et kveldskurs hos Madhu i Sørkedalen. Det var også en av dere lesere. Veldig hyggelig. Og utrolig mye god mat. Jeg storkoste meg og fikk med meg hjem både masse påfyll, n...

161209: Ny inspirasjon & grønnkålchips!

Invitasjonen jeg fikk på mail for noen dager siden kom på et perfekt tidspunkt. Vi er på full fart inn i julen - som tradisjonelt består av veldig tung mat. Og jeg har hatt det så travelt i det sis...

011109: Happy Halloween

Håper dere alle har hatt en super helg? Mange av dere har sikkert feiret Halloween. Jeg merker at tradisjonen med Halloween blir sterkere for hvert år som går. For ti år siden var det ikke mange av...

141009: What about the proteins?

Når man spiser råkost/raw-food, helt eller delvis, så dukker stort sett alltid spørsmålet om proteiner opp. Og det er jo helt naturlig med tanke på det er fostret opp med; at vi må spise kjøtt og f...

160909: Jippi! Nytt liv med ny blender!

Det begynner å bli en god stund siden jeg første gang nevnte mitt sterke ønske om en ny blender. Jeg kan ikke beskyldes for å forhaste meg når det gjelder kjøp denne gangen. Jeg har brukt goood tid...

150909: Robert Young til Oslo og Stavanger

Noen av dere har kanskje lest PH-dietten som Robert Young har skrevet? Jeg har ikke kommet meg helt gjennom den, men hentet en del inspirasjon fra denne boken da jeg begynte "min vei" sis...

270809: Raw food-kurs til helgen!

For de av dere som har lyst til å oppleve en raw food chef på nært hold - attpåtil Brasils mest ettertraktede sådan - bør du ringe Ingebjørg på telefon 47027764. Yogaloftet i Oslo arrangerer nemlig...

210609: Råkostkurs hos Dønn Grønn

Jeg kaster meg med på det som finnes av små kurs innenfor segmentet Raw Food. Det er spennende og gir meg masse inspirasjon når jeg selv lager mat. Forrige uke var jeg på et kveldskurs i raw food h...

080509: Apropos Raw Food

Samantha sliter seg gjennom utallige raw-food-retter for å få kloa på Smith.

130409: Stemningsrapport fra Paris

Paris om våren. Hva er vel mer perfekt enn det? Vi bodde på Hotel Marronniers midt i hjertet av St Germain des Près. Et utmerket utgangspunkt for å utforske Paris med gangavstand til mange severdig...

270309: God "vårlig" helg?

Det har snødd masse det siste døgnet. Jeg som trodde våren var i full anmarsj. Snøen var i gang med å smelte i rekordfart og småfuglene kvitret i trærne. Jeg var på en måte mentalt ferdig med vinte...

250309: Økende interesse

Trafikken på siden min øker stadig. De siste dagene har jeg hatt over 200 besøkende inne per dag. Og det gleder og inspirerer meg voldsomt. Ikke vær redd for å legge igjen kommentarer, tips, råd, e...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits