Brød og baking

Knasende surdeigsknekkebrød av spelt med hint av rosmarin

Jeg må bare innse det. Vi er en knekkebrødfamilie. Vi spiser svært lite brød. Men etter at jeg begynte å bake surdeigsbrød har det blitt litt mer. Men ikke mye. Så da er det klart at jeg må lære me...

Økologisk speltmel, surdeigsknekkebrød og speltknekkebrød fra Sverige

Det er flere som lurer på hvilke knekkebrød det er jeg bruker. Jeg har jo ambisjoner om å komme i gang med å lage egne surdeigsknekkebrød, men tiden strekker ikke bare til - så jeg har ikke kommet ...

Surdeigsbrødbakingen er i gang

Nå er jeg endelig kommet godt i gang med å bake surdeigsbrød av speltmel. Mitt første forsøk ble ganske så mislykket. Flatt og vått brød. Men andre forsøk ble bra - jeg er superstolt! De ble ordent...
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits