Blogg

Velkommen til Kraftmamma.no

For et par år tilbake var jeg første gang i kontakt med min bloggsøster Vibeke. Vi skjønte raskt at vi hadde et spesielt fellesskap og hjalp hverandre med å komme videre med tradisjonsmaten. Det va...

There comes a dag......

Jeg tenker nesten daglig på at "nå må jeg poste" noe nytt på bloggen min! Jeg har mye jeg gjerne skulle delt med dere - oppskrifter jeg skulle skrevet ned og så videre. Men så blir jeg spist opp av...

Offisiell åpning av gårdsbutikken "Duggurd" på Øverland Gård førstkommende lørdag. "Be there!"

Endelig har dagen kommet! Førstkommende lørdag åpner gårdsbutikken på Øverland sine dører for publikum. Jeg kan love dere at her er det mye snadder å finne. Nå slipper du vente på Posten eller lete...

Oppfordring: "Anmeld Vita Hjertego´ for villedende markedsføring!"

"Vita Hjerte-go" er er en produktserie som lener seg på ulovlig markedsføring. Det finnes ikke dokumentasjon eller vitenskapelig forskning som støtter påstanden om at disse produktene gir deg bedre...

Mennesket er ikke bare kropp

Jeg tenkte å gi litt lyd fra meg. Jeg er ikke borte. Jeg er her - og jeg beklager at jeg ikke har vært tilstede her inne i det siste. Noen gang blir man bare tomme for ord. Jeg har hatt hendene ful...

Bondens Marked på Bærums Verk i dag

For de av dere som fortsatt vil anskaffe dere skikkelige råvarer til jul så anbefaler jeg dere å ta turen innom Festplassen på Bærums Verk i dag. Der er det Bondens Marked fra kl 14-18. Jeg vet at ...

Lever med futt i samt nye frokostvaner!

Aller først vil jeg si at jeg fra nå av har gjort det mulig å kommentere uten godkjenning. Det vil si at alle kommentarene deres fra nå av legges rett ut. Jeg beklager at dette ikke har vært fikset...

Hjemmelaget eplecider med futt i!

Her er det som er igjen etter at jeg lagde eplecider for en del uker siden! Resten gikk i taket, på gulvet, utover hele kjøkkeninnredningen og på veggen. Hehe. Det begynte bra. En god del epler ble...

Speltbrød med kanelsmak og supersprø skorpe

Foto: Nybakt no-knead-bread hevet i 24 timer og stekt 30 minutter i jerngryte Jeg har bakt altfor lite brød de siste årene. Jeg kommer heller aldri til å påstå at jeg er noen stor ekspert på brødb...

One Rose

Ønsker med dette å dele denne nydelige sangen skrevet og sunget av Lenny til minne om alle de etterlatte etter 22. juni for ett år tilbake.

Dine favorittbutikker i inn- og utland?

Livet handler mye om mat for min del. Men det handler også om jobb. I forbindelse med min nye jobb er jeg på jakt etter spennende nettbutikker i inn- og utland i absolutt alle genre. Jeg håper med ...

Rabarbrakompott med ingefær og andre godsaker

Jeg minnes de store rabarbraene fra hagen vår da jeg var liten. Rabarbra dyppet i sukker hørte våren til. Sånn var det bare. Surt og søtt i perfekt kombinasjon. Jeg har nettopp vært på Øverland Går...

15% på Green Pasture´s fermenterte fiskeleverolje frem til mandag 30. april

Foto: Jeg jobber med å få barna til å spise denne oljen, men er ikke helt i mål ennå. En av dem spiser den gjerne, de andre to lukker munnen. Men jeg gir ikke opp av den grunn! Jeg kaster meg på b...

Hurtigomelett med tilbehør

Foto: Omelett stekt i smør og andefett tilsatt vårløk, salt og peper. Tilbehør: avocado med rømme og fenalår.De siste dagene har det vært litt unntakstilstand på matfronten her, av naturlige årsake...

Bløtlagte tørkede nøtter

Kjekt å se at det er liv og diskusjon på bloggen min. Ingenting gleder meg mer. Nå tenkte jeg å snakke om nøtter. Jeg har roet ned nøttespisingen en del de siste årene (jeg hadde et høydepunkt i mi...

Mine første dråper fersk melk!

Jeg har for første gang i mitt liv (tror jeg da) smakt fersk upasteurisert melk. Det smakte himmelsk! Søtt og godt. Men himmelriket varte ikke mange timene! Literen med melk ble drukket opp i en fe...

Helgekos som gjør oss glade og fornøyde

Det er viktig å kose seg. Og i helgene koser vi oss litt ekstra mye. Vi har laget vår lille tradisjon her i helgene med å sette frem små skåler og ha oppi forskjellige godsaker. Minsten på fem år e...

Kampanje hos Tidsporten frem t.o.m mandag!

For de av dere som kjenner til Gojiking sine mange gode produkter så har Tidsporten 20% rabatt på disse frem til og med mandag. Sjekk ut. Jeg kjenner til og har brukt mange avdisse produktene -og k...

TIPS: Matfestival i Mathallen i morgen og lørdag

Tenk at Oslo får sin egen Mathall. Det er jo helt fantastisk. Er det noe byen vår har manglet så er det en mathall hvor man kan få tak i gode ferske råvarer. Dagens tips til alle matinteresserte...

11011: Godt nyttår!

Godt nyttår til de av dere som fortsatt henger med. Jeg er her ennå. Jeg har ikke hatt kapasitet eller anledning til å lage så mange matinnlegg den siste tiden. Men jeg gir ikke opp. Håper å snart ...

280510: Eksamenstider

Jeg er i ferd med å avslutte studiet mitt og det betyr ferdiggjøring av portefolio og eksamen. Jeg skal også lansere en egen nettside med mine bilder. Alt dette går ut over matbloggen min, så det b...

220310: Feil i muffinsoppskriften min

Jeg beklager, men muffinsoppskriften jeg la ut til dere i forrige uke inneholdt en feil. Jeg hadde glemt å sette inn 6 dl havregryn i oppskriften. Det er faktisk ikke så rent lite, så jeg håper vir...

111109: Rå müsli med nøttemelk

Jeg har en ganske så travel uke, så jeg får ty til mine youtube-medhjelpere igjen. Her er Karen Knowler, kjent som The Raw Food Coach. Karen er en dyktig raw foodist fra UK (som jeg gjerne skulle v...

111009: Rå mandel-cookies laget med små hender.

Før i tiden var det utenkelig for meg å lage nøttemelk. Det var noe jeg lagde en sjelden gang, mens nå lager jeg det hver uke. Alt handler om å gradvis tilegne seg nye vaner og verdsette det gode i...

290909: Høstferie

Denne uken tar jeg helt fri fra bloggen. Ungene har høstferie fra skole og barnehage - og da er det kjekt å ha muligheten til å være masse sammen med dem. Men, kameraet er med meg hele tiden. Og je...

020909: Sjokolade i kakeform

Så var det bursdag igjen her i huset. Sønnen min har fått dilla på den rå sjokoladen jeg lager. Det forundrer meg, for han var ikke spesielt interessert i mørk sjokolade tidligere. Men fylt med dei...

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

46, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits