Velkommen til Kraftmamma.no

For et par år tilbake var jeg første gang i kontakt med min bloggsøster Vibeke. Vi skjønte raskt at vi hadde et spesielt fellesskap og hjalp hverandre med å komme videre med tradisjonsmaten. Det var utrolig meningsfylt å møte en som snakket samme "språk" som meg selv og som hadde gått omtrent den samme veien. Jeg ble også mektig imponert over hennes egen lille kraftplugg som var fostret opp på nettopp kraftmat. Han struttet! Da jeg satte i gang melkeringen vår for over ett år siden kom jeg i kontakt med neste bloggsøster Marianne. Mitt første møte med henne var utenfor døren min da hun kom for å hente melk. Med seg hadde hun en knippe egg fra sine egne høner. Gjett om disse eggene ble spist med andakt! Ringen ble sluttet da neste bloggsøster - kraftmammaen over alle kraftmammaer - Gry - kom inn i bildet og vi alle møttes over et kraftmammatreff i hagen til Marianne. Vi snakket i munnen på hverandre der rundt bordet, erfaringer ble delt, "hemmelige" ingredienser ble notert ned, mat og drikke ble testet ut og hud ble solbrent i den steikende maisola (til tross for kokosoljesmøring i forkant)! Alle fire har vi våre historier, vår fortid og våre grunner til at vi har valgt denne veien. Felles for oss alle er at vi vet at mat er den beste medisin du kan gi kroppen din - og vi vet at sykdom, symptomer og diffuse lidelser kan drives tilbake ved å ta de riktige grepene gjennom mat og mental fokus. Vi skjønte raskt at vi hadde et unikt fellesskap og at vi måtte sette planer ut i livet. Alle er vi travle på hver vår arena og på hver vår kant - men nå har "formødringen" endelig blitt satt ut i livet  og vi har lansert nettstedet Kraftmamma.no hvor diskusjon omkring tradisjonsmat kan foregå og oppskriftene våre vil legges ut. Oversikt over gode leverandører av tradisjonsmat vil også legges ut her. Sannelig min hatt har vi vår egen effektbutikk også - med T-shirts, bodyer, kopper, bæreposer og annet kraftmamma-ting. På denne måten kan både du og vi vise verden at vi er ekte kraftmødre. Kraftpappaer er selvsagt også hjertelig velkommen på nettsiden! 

Her er buketten: Vibeke, Marianne og Gry.

Jeg vil i hovedsak legge mine blogg-innlegg ut på Kraftmammasiden fremover, men det er ikke umulig at det dukker opp ting her også. Jeg håper inderlig at mine gamle trofaste lesere blir med videre. Det bør kanskje nevnes at vi også er å finne på Facebook og på Instagram. Velkommen skal du være!5 kommentarer

Hei,hei.-)Tittet bare innom:-)Ønsker deg en fin kveld:-)Kom gjerne innom bloggen min for en liten titt.-)

Gry

13.05.2013 kl.19:42

Jeg er så superglad for oss <3

Vibeke

20.05.2013 kl.22:49

Enig med Gry!

cecilie

21.05.2013 kl.12:23

Du skriver så godt! Håper på flere innlegg fra deg:-)

ET LIV I BALANSE.

27.05.2013 kl.22:23

Hei Cecilie. Det dumper nok inn et innlegg her innimellom. Ellers finner du meg hos kraftmamma.no

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

46, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits