Offisiell åpning av gårdsbutikken "Duggurd" på Øverland Gård førstkommende lørdag. "Be there!"

Endelig har dagen kommet! Førstkommende lørdag åpner  gårdsbutikken på Øverland sine dører for publikum. Jeg kan love dere at her er det mye snadder å finne. Nå slipper du vente på Posten eller lete deg i hjel for å få tak i den beste og reneste tradisjonsmaten; det beste melet, de beste ostene, reinrot, te, nitrittfri spekemat, gelatin, egg osv.  Jeg har allerede vært på snikåpning og det føles utrolig digg å bare kunne ta turen dit når behovet er der. Samtidig har jeg andel på Øverland Gård og kan hente grønnsaker og urter på veien. Nærmere bonde i byen blir man ikke, i alleflal ikke for min del. 
3 kommentarer

Gry

03.04.2013 kl.10:02

Ja, det er fantastisk dette! Har allerede bestilt et lass høner, mange gode initiativ fra Duggurd-gjengen!

Hanne

06.04.2013 kl.09:55

PP, eller kanskje noen andre som vet: Sønnen min på 8 mnd er helt tydelig blå over neseryggen, på huden inn mot neseryggen og under øynene. Ble sånn da jeg begynte å gi fast føde for 2 mnd siden, ammer fortsatt 3 g per dag. Leste på nettet at d kan være væskemangel, så begynte å gi Imsdal-vann og hjemmelaget kefir (i tillegg til kraft), men har ikke blitt bedre. Han er i fin form, og det blå er ikke hovent eller klør eller noe, og han har ikke slått seg.

Maten han får er bl.a. fiskeleveroljen, lettkokt eggeplomme m ghee og mineralsalt, torskerogn, lever, lammehjerte, banan, ananas m kokosfett.

Kanskje han bør få noe annet å drikke? Har forstått d som at vannkefir og kokosvann må vente til han er litt større. Eller kan d skyldes en næringsmangel?

På forhånd tusen takk

(Og hurra for Duggurd!)

ET LIV I BALANSE.

06.04.2013 kl.23:03

Jeg hørte rykter om at det hadde vært lang kø utenfor hos Duggurd i dag. Det er jo fantastisk!

Hanne; jeg har ikke noe svar på akkurat dette. Det høres jo ut som gutten din får fantastisk mye næringsrik mat i seg - han er heldig. Fortsett som du gjør og ikke bekymre deg alt for mye.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

46, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits