Mariannes 5 gjenbruksfavoritter!

 Hvis noen lurer på hva jeg driver med om dagen - så kan jeg røpe det nå. Jeg har vært innholdsansvarlig for Posten Norge sin nye nettsatsning; Norges nettfavoritter. Første versjon er allerede lansert - og her er det meningen at du skal finne inspirerende butikker innenfor områder som interesserer deg - om det er klær, mote, vesker, mat, elektronikk - eller gjenbruk og miljøvennlige produkter. Du kan like butikker, kommentere butikker, dele butikker med andre - og lese andres favorittlister over butikker de liker ekstra godt. Du kan også dele en favorittliste med andre via Facebook og andre sosiale medier. Alle butikkene på Norges nettfavoritter oppfyller en del kriterier for trygg handel på nett.

Marianne fra Grontvann har laget en favorittliste til meg som nå ligger ute på Norges nettfavoritter. Her finner du flere nydelige og veldig inspirerende butikker - både norske og utenlandske - som har full fokus på gjenbruk og miljø. Jeg har fortsatt en del å hente på denne fronten, så jeg kommer til å bruke denne listen fremover.

Jeg håper at flere av dere tar turen innom Norges nettfavoritter. Listen til Marianne ligger i karusellen et stykke ned på forsiden. Men jeg trenger flere favorittlister - og håper flere av dere lesere som er bloggere eller har sterke interesser innenfor et område - vil komme med sine bidrag. I retur får dere mer trafikk inn til sidene deres. Alle temaer er aktuelle - fra mat - kortreist mat - barneklær - treningstøy - elektronikk med mere. Jeg gir tips til hvordan du kan bygge opp listen dersomd du trenger det. Si fra om du er interessert ved å sende meg en mail til annemarit@me.com. Og vil du ikke skrive noe selv vet du kanskje om noen som vil det? Jeg skulle jo veldig gjerne hatt en liste over nettbutikker som selger kortreist mat - eller tradisjonsmat - og håper noen melder seg!

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits