Tidsporten har åpnet opp import av ost og smør!

Jeg vil med dette minne dere alle på at Tidsporten har åpnet opp import av fantastiske upasteuriserte oster og verdens beste smør. Siste frist for bestilling er 15. september. Vet dere - jeg har hittil i år klart å fortære 18 kilo av ostene hans og 7,5 kilo smør. Og ennå har jeg ikke hatt nok og har måttet supplere fra andre. Det sier jo litt. Jeg er ikke blitt feitere - men veldig mye friskere og sterkere. Jeg har i løpet av sensommermåneden smakt på en del norsk upasteurisert fjellsmør som har smakt helt utmerket. Virkelig! Men likevel er det ingen av dem som slår Tidsporten-smøret. Det er i en egen klasse. Det tror jeg flere av dere lesere kan skrive under på. Og bedre næring får du ikke til din egen og dine smås kropper. Når det gjelder ostene så vet jeg ikke lenger hvilken av dem som smaker best. Jeg liker dem alle - og alle milde og myke. Men jeg tror gulrotosten (som fortsatt er i sesong) som er tilsatt gulrotsaft og youghurt er min foreløpige favoritt. Christer i Tidsporten er ellers veldig behjelpelig med råd dersom du er i tvil om hva du skal bestille. Og legg gjerne igjen kommentarer her dersom du ønsker å dele ostebestilling med noen. 6 kilo ost kan jo høres mye ut, men her går de i allefall unna.

 

3 kommentarer

Ragnhild

10.09.2012 kl.22:16

Hei,

Vet jeg er sent ute, men ennå et par dager igjen å sende bestilling :-) Jeg kan tenke meg å dele bestilling med noen. Gjerne tre kilo hver av seterost/fjellklatrerost eller noe annet barnevennlig iallefall for en av ostene. Bor i Osloområdet.

Ingelill

10.09.2012 kl.22:24

Jeg gleder meg!

Har bestilt 2 oster og 2 pakker smør til meg og gubben, smør elsker vi, så er ostene gode så blir vi nok å leve på det en stund. Det forsvinner nok fort vil jeg tro :)

Emily

02.01.2013 kl.16:12

Jeg syntes at det hørtes veldig godt ut og vurderer om jeg skal kjøp inn litt smør fra Tidsporten. Jeg ville så gjerne høre hvor det går an å få tak i norsk upasteurisert fjellsmør hvis du ville dele dine kilder med meg?

Takk for en fantastisk inneholdsrik og inspirerende blogg!

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits