Bringebær fra bærgården Østre Enger

Det var hyggelig å komme hjem og få levert en kasse med fantastisk store og gode bringebær sammen med ferskmelk fra "melkeekspressen". Tusen takk Inger Lise. Bringebærene er kjøpt hos Bærgården østre Enger. Ta en titt på hjemmesiden deres enger.no. Jeg har utrolig nok klart å få plass til bæra i min allerede fulle fryser. Skulle gjerne hatt plass til enda mer bær, men... Kvaliteten var fantastisk! Jeg så ikke en eneste bær som var dårlig oppi der.

Ellers var jeg litt smådeppa over å ikke finne en eneste blåbær i nord-Norge. Det er første gang på mange år. Det sier litt om hvordan været har vært denne sommeren. I går kveld tok jeg med meg småjentene og plukket det jeg kunne finne av blåbær i bærumsmarka. Det var ikke store fangsten akkurat, men litt ble det i allefall.

Ellers har jeg fått tilbud om å plukke rips hos en venninne av meg. Jeg håper jeg rekker det før de er på hell...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits