Farvel for denne gang vakre Vesterålen

Da er jeg på vei hjemover igjen. Det ble altfor kort tid i vakre vakre Vesterålen denne gangen. Neste år må jeg ha mer tid her oppe. Jo eldre man blir jo større behov har man for å tilbringe mer tid der man har sine røtter.....tror nå jeg. I går kokte jeg gul ertesuppe utfra innfallsmetoden. Fant ikke svineknoke, men kokte kraftbein over natta og la erter i bløt. Lot så erter putre med et par finhakket løk, litt gulrot, masse timian og kraft. En god dæsj havsalt og pepper til sist - og dermed hadde vi suppe til hele hurven og nattmaten var i boks etter fjellturen. Litt flatbrød og smør var prikken over i-en. Det ble kanskje mer lapskaus enn suppe, men godt ble det i allefall.

Ellers ble det som vanlig "gnagd" en god del tørrfisk til langt ut i de små timer i garasjen "hass Ulf og ho Randi". I går kveld dukket til og med en fiolinist opp i garasjen og spilte med gitaristen til "gudene vet når". Denne utrolig hyggelige og sosiale delen av ferien kan vanskelig beskrives og må bare oppleves.

Flere reisebrev kommer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits