Villaks er supermat

Nå er jeg så utrolig heldig at jeg har fått en kilo villaks inn døra her. Er den ikke lekker? Villaks-sesongen er i full gang og jeg håper du har benyttet deg av anledningen til å skaffe seg litt av denne delikatessen? Her jeg bor vet jeg at fiskebutikken på Stabekk ligger omtrent hundrelappen lavere i pris per kilo (kr 198 per kilo), sammenlignet med andre fiskebutikker her nede. Kjenner du noen som fisker selv, så er jo det enda bedre. Villaks er en super proteinkilde i tillegg til at den er en god kilde til jod, vitamin D og supre omega 3-fettsyrer. Noen mener vilkaks inneholder betydelig høyere andeler omega-3 enn oppdrettslaks, andre mener dette ikke stemmer. Jeg velger uansett å tro på at det naturlige er det beste. Til tross for at villaks også utsettes for miljøgifter, så forsyner den seg fra naturens egne matkilder mens oppdrettslaksen lever av vegetabilsk for. Det sier seg da selv hva som er best. Noe av denne herlige villlaksen er allerede saltet med havsalt og ligger i kjøleskapet (oppskrift kommer), noe skal marineres og spises rå, noe skal lille kattepus spise rå (hun elsker rå fisk!) og noe skal stekes...mmmmm.

Ps: billedkvaliteten vil gå litt ned her når jeg blogger fra mobilen. Men det gode er er at jeg heller blogger oftere! Håper det settes pris på!

Én kommentar

AnneB

24.06.2012 kl.18:13

Setter absolutt pris på at du blogger med lavere bildekvalitet, jeg syns bildene er helt ok og innleggene kjempeinspirerende og gode:)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits