Dine favorittbutikker i inn- og utland?

Livet handler mye om mat for min del. Men det handler også om jobb. I forbindelse med min nye jobb er jeg på jakt etter spennende nettbutikker i inn- og utland i absolutt alle genre. Jeg håper med dette å få innspill fra mange av dere lesere på hva som er dine favorittnettbutikker innen mat, helse, klær, sko, fritid og hva det enn måtte være - for deg selv - barna - mannen og hunden/katten/hesten osv. Jeg er interessert i både store og kjente butikker, men også de små og mindre kjente skattekammerne hvor du finner det helt spesielle. Legg inn dine favoritter i kommentarfeltet eller send meg en mail på annemarit@me.com.

Ellers kommer jeg snart med innlegg om min erfaring som "pølsemaker". Det var en utrolig spennende opplevelse - også når det gjelder smak!8 kommentarer

jeg bruker stort sett bare Iherb og ebay :)

gladerebarn

14.06.2012 kl.13:23

Jeg kjøper såpe hos optima-ph.no til hele familien. Det sies at ingrediensene kan spises. Produktene støtter de gode bakteriene vi omgir oss:-)

Mjuuugly

14.06.2012 kl.15:36

Jeg handler fra iHerb.com, funkyraw.com, gojiking.co.uk, feelunique (sjeeeldent, men det hender), sanabona.no, play.com, cdon.com og ellos.no. :)

Vibeke

14.06.2012 kl.22:56

Handler mye på iherb selvsagt og Tidsporten. De har også en del tilskudd og slikt på amazon.com, der handler jeg bøker og alt mulig annet. Ebay, der har de jo og det meste. Bøker handles også på capris.no. Ellers er jeg glad i å kjøpe klær til meg selv, unike barneklær, leker og nips på etsy.com og epla.no. Kjøper mye brukt og selger mye på finn.no. Sminke på everydayminerals.com. Sikkert flere, men det er disse jeg kommer på i farta. Lykke til med jobbprosjekt!

Kine

15.06.2012 kl.17:46

fildefer.dk

Hege

15.06.2012 kl.20:37

http://www.birdkids.co.uk/ , http://www.nextdirect.com , http://shop.pekanjo.com/da/ , http://www.betterlife.com/ , http://www.altshop.no/ , http://www.dealextreme.com , http://www.plant-world-seeds.com/

Dette er de jeg kommer på i farta, i tillegg til noen av de som er nevnt før. :-)

Heidi

17.06.2012 kl.12:08

www.tapdancinglizard.com

:-)

irene

16.07.2012 kl.13:14

Er det noen som har handlet fra denne butikken? Ser spennende ut... http://www.svanoybutikken.no/

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits