Noen som vil ha vannkefirkorn og melkekefirkorn?


 
Endelig fikk også jeg vannkefirkorn å dele ut til dere lesere. Som dere vet har de vært på spa i kjøleskapet i noen lange dager. Halvparten gikk desverre "fløyten", mens resterende er nå oppe og går igjen. Jeg har også begynt å tilsette litt mineraler fra iHerb - og det kan nok forklare den heftige veksten i det siste. Jeg har for øyeblikket nok vannkefirkorn til 2-3 personer. Jeg har travle dager - så jeg vil i første omgang gi til de av dere som kan komme og hente selv. Er du interessert send meg en mail til annemarit@me.com - så ordner vi det. Håper på tid til mer blogging når roen senker seg til helgen. Da kommer det innlegg om utsmelting av talg som superduper fettkilde (for "viderekommere") og litt annet snadder av det jeg har holdt på med i det siste.

Når det gjelder kefirkorn for å lage kefir av melk så har jeg nå delt ut til nære og kjære en god stund - og jeg begynner å nærme meg tiden for å dele ut til dere lesere. MEN, jeg har en venninne her i Oslo som har melke-kefirkorn å dele ut - så send meg mail - så formidler jeg kontakt til henne. 

Husk rabattkode LEB546 ved førstegangsbestilling på iHerb.

19 kommentarer

Tuva

31.05.2012 kl.12:30

Hei! Jeg er interessert i å hente noen vannkefirkorn. Jeg har noen som jeg fikk tilsendt i tørket tilstand, men de får jeg bare ikke i gang igjen... Vil så gjerne ha vannkefir til sommeren :)
åååh jeg har VELDIG lyst på! :D

Guro

31.05.2012 kl.14:10

Åj, ja melkekefirkorn er jeg KJEMPEinteressert i! Men jeg bor nordpå så vet ikke om det er mulig å få det sendt?Hadde i såfall vært helt supert:-D

Mona BL

31.05.2012 kl.16:04

Hei, jeg er veldig interessert i melkekefirkorn!

Birgit

31.05.2012 kl.20:14

Hei! Super blogg som jeg har plukket opp mange gode råd fra :-). Et lite spørsmål, som jeg håper det finnes et svar på ; Jeg har kefirkorn som jeg forer flittig med både mineraler, rårørsukker, rosiner og lønnesirup. Resultatet blir som det skal, med en drikk med litt bobler som smaker vinaktig. Men mitt "problem" er at de ikke vokser, har ikke blitt mye større siden jeg fikk dem for 1,5 mnd siden. Er det vanlig?........Blir kjempetakknemlig hvis noen gidder komme med et svar :-)

Bente

31.05.2012 kl.20:19

Hei Anne Ma :)

Har du en mailadresse jeg kan få lov til å skrive til deg på? Jeg har mange symptomer på feil- og underernæring og ønsker nå å gjøre endringer i mitt kosthold. Ser nå at du har funnet din vei og kjenner på hele meg at dette er veien å gå for meg og :). Her er min mailadresse: benlea@online.no

Beste hilsen

Bente L.

PirkePetter

31.05.2012 kl.20:49

Birgit, mulig du finner tips her -

http://users.chariot.net.au/~dna/Makekefir.html#Kefir-d-acqua

gladerebarn

31.05.2012 kl.22:27

Birgit: Mine vokser masse på molasse. De mer enn dobler seg, og blir stooore og fine. Har du prøvd det? Jeg gir også 1/2 ml natron og urafinert havsalt ca annen hver gang.

Nøtti

01.06.2012 kl.12:38

Må først starte med å si hvor fin blogg du har!:)) Har selv lavt stoffskifte,begynte på levaxin når jeg var 18 år,(er nå 27 år) og vært mye dårlig,har nå begynt på t3 og erfa thyroid og gått på det i ca 6mnd.. føler meg bedre jeg da,sammen med supermat...Men ble veldig inspirert av den "nye" livvstilen din og ikke minst nysgjerrig!;) Har ikke lest igjennom alt ennå,men skal lese mer..har ikke melke allergi,men holder meg unna melkeprodukter for får vondt i magen halsbrann osv..sliter veldig med oppblåsthet og luft i magen til tider...men har kuttet ut sukker,kunstig søtning og bruker for det meste yacon sirup da jeg ikke liker smaken på verken sukrin eller stevia og jeg både blir kvalm, og rar i kroppen av det..Syntes det var interresant dette om fermentering!:)Luerer på om jeg kan ha candida,har ikke sjekket meg for det,men leste boken "10 år yngre på ti dager" og der stod det jo en del om det..Men spørsmålet mitt var vel egentlig hva forkjellen på Røros tjukkmjølk og Kefir melk er??? Og hva du anbefaler? Tenkte litt på gode tarmbakterier ettersom jeg ikke får i meg noe melkeprodukter og jeg har egentlig bannlyst melk og ikke tror det er så bra for oss etter alt det nye jeg har lest om melk..Så ellers bruker jeg havremelk da jeg ikke skal ha noe særlig soya produkter pga av stoffskiftet mitt.. Drikker hvetegress og tar spirulina og chlorella.. ellers tar jeg imot alle gode tips til hva jeg burde gjøre ang lavtstoffskifte!;))))) gjerne linker til hva du syntes jeg burde lese!!:)))

Homeopaten

01.06.2012 kl.16:29

God helg:-) Bente

PirkePetter

02.06.2012 kl.02:37

Nøtti, yaconsirup inneholder mye fritt fruktose, en vanlig årsak til bl.a oppblåsthet og luft i magen. Info -

Fructose Intolerance a Common Cause of Unexplained GI Disorder Symptoms -

http://www.newswise.com/articles/fructose-intolerance-a-common-cause-of-unexplained-gi-disorder-symptoms

Fructose Malabsorption -

http://en.wikipedia.org/wiki/Fructose_malabsorption#Symptoms

Fructose intolerance common in children with functional abdominal pain; Low-fructose diet is an effective treatment, study finds ?

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/10/101018092152.htm

Fructose Malabsorption - Causes, Symptoms, and Diagnosis ?

http://www.healthhype.com/fructose-malabsorption-cause-symptoms-and-diagnosis.html

Not So Sweet: Fructose Malabsorption ?

http://www.todaysdietitian.com/newarchives/090111p70.shtml

Fructose Malabsorption & Behavior Problems ?

http://www.livestrong.com/article/458827-fructose-malabsorption-behavior-problems/

Why Fructose Malabsorption Causes Gas, Cramping, and Diarrhea and How to Beat It - http://scdlifestyle.com/2010/09/why-fructose-malabsorption-causes-gas-cramping-and-diarrhea-and-how-to-bea-it/

Hege

02.06.2012 kl.15:34

Hei, jeg har veldig lyst på vannkefirkorn, dersom du får nok til meg også, og kan tenke deg å sende mot betaling :-)

Marita

02.06.2012 kl.22:55

Hei!

Eg ynskjer meg melkekefirkorn! Vil du sende meg mailadr, til di venninne på mail til meg: mspildo@gmail.com?

03.06.2012 kl.13:46

Sisse vår kusine trenger kefirkorn - hun har bestilt et sted men vissnok aldri fått det. Var innom Røtter på St Hanshaugen i går og mannen bak disken spurte meg om jeg visste hvor han får tak i det så du kan jo overraske han en dag med noen korn;-) Jeg er snart der at jeg kan dele ut selv og gir beskjed her inne når jeg har levert til barna og har til overs da;-)

Søss som er sååååå glad for å ha lært dette. Min lille Luddisgutt elsker min kefir og jafser det i seg : klem storesøster

Kristine

03.06.2012 kl.19:01

Hei, inspirert av dine innlegg ang. kraft kokt på bein tok jeg turen innom coop mega(som er den lokale ferskvareforhandleren), men kan ikke si jeg ble noe klokere.

Det eneste de selger er poser med kraftbein fra gilde, de var tomme, og hun visste ikke hva slags dyr beinene var fra. Ikke var de interessert i å ta inn bein fra andre forhandlere heller, jeg lurer derfor på hva du tenker om kvaliteten på disse kraftbeinene fra Gilde? Mener å husker noe om at tungmetaller i foret går over i kjøtt/bein, noe som jo ikke er ønskelig?

Håper på svar! :) Kristine

Heidi

06.06.2012 kl.01:19

Jeg kunne gjerne tenke meg å begynne med vannkefir, Har du fortsatt kefirkorn?

Vennlig hilsen Heidi

ET LIV I BALANSE.

06.06.2012 kl.06:28

Heidi: Har ikke mer nå, men det kommer

svanhild

22.10.2012 kl.19:17

kan man få kjøpt vannkefirkorn og vanlig kefirkorn hær inne !!!

ET LIV I BALANSE.

23.10.2012 kl.18:24

svanhild: jeg selger ikke vannkefirkorn, men sikkert noen som kan. Gå inn på Facebook-siden til Wicked Mums, så finner du nok noen som kan selge deg vannkefirkorn. anne m

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits