15% på Green Pasture´s fermenterte fiskeleverolje frem til mandag 30. april


Foto: Jeg jobber med å få barna til å spise denne oljen, men er ikke helt i mål ennå. En av dem spiser den gjerne, de andre to lukker munnen. Men jeg gir ikke opp av den grunn!


Jeg kaster meg på bølgen av tilhengere av Green Pasture´s fermenterte fiskeleverolje. Jeg bruker det kombinerte produktet - en kombinasjon av fermentert fiskeleverolje og fermentert smørolje fra gresspisende kyr - og føler at det er den mest optimale løsningen for meg. Jeg prøvde den for første gang for ca ett år siden - og jeg bøyer meg i støvet for at Green Pasture har tatt opp igjen disse tradisjonene. Tran og omega 3 er nå historie for vår del. Slik jeg har forstått det er vanlig vedlikeholdsdose for normalt friske mennesker 1/2 teskje og maks 1 teskje. Men er du syk, har betennelsestilstander eller sliter med kjemiske ubalanser (hormonproblemer, overgangsaldersymptomer) kan du øke dosen betraktelig - opptil en spiseskje om dagen - og senere - når du er i balanse gå over til vedlikeholdsdose. Jeg kommer tilbake til dette produktet ifm at jeg skriver om hvilke tilskudd jeg bruker nå, siden jeg vet at dette interesserer mange. I mellomtiden kan du lese hva Livenes Hage og Nourishingourchildren skriver om disse produktene. Cheeseslave har også mye nyttig og generell informasjon om fermenterte fiskeleveroljer. I tillegg finner du mye interssant lesning om dette Green Pasture sin fiskeleverolje hos Fleksitianerliv, hvor jeg også anbefaler at du leser alle kommentarene.  Dette er ikke verdens billigste produkt, men det er jammen meg verdt det. Og tar du vedlikeholdsdosen blir ikke dagsprisen så ille. Benytt deg av at Tidsporten har 15% rabatt ut denne uken. 

Foto: Jeg tar fiskeleveroljen flere ganger daglig sammen med mine adaptogener, morgen og kveld. 

8 kommentarer

Anita

24.04.2012 kl.19:37

Hva med et innlegg der du forteller om alle dine tilskudd? :-)

Selv bruker jeg kapslene fra Blue Ice. Synes også de lukter vondt, så jeg tror det kan bli tøft med flytende olje, men slår til på dette tilbudet og skal prøve.

Veldig inspirerende blogg!!

ET LIV I BALANSE.

24.04.2012 kl.19:54

Hvis du lar glasset stå i kjøleskapet så blir de mer faste. Da er det bare å svelge ned med noe å drikke. Ja, jeg kommer med et innlegg om tilskudd og adaptogener snart. Jeg brukte mye tilskudd før, men ikke så mye nå lenger. Jeg får i meg mye gjennom maten nå. Takk for hyggelig kommentar! anne marit

Tine

25.04.2012 kl.00:00

Denne oljen er kjempe god:-) Jeg bestiller den rett fra produsentens egen side (Green pastures) Det er halv pris av det de selger den på tidsporten så sparer en del på det.

ET LIV I BALANSE.

25.04.2012 kl.10:22

Tine: Prisen hos Green Pastures er jo en del over den norske tollgrensa (som er 34 USD). Med frakt og toll blir det vel ikke så mye å spare? AM

Tine

25.04.2012 kl.23:25

Har nok vært heldig:-) Jeg har bestilt tre ganger, to glass hver gang og har faktisk aldri opplevd å måtte betalt toll.

ET LIV I BALANSE.

25.04.2012 kl.23:34

Tine: Så heldig du er! Jeg må være bannlyst siden jeg føler at alt jeg bestiller blir stoppet.... anne m

Anita

01.05.2012 kl.21:56

Jeg venter fortsatt på forsyningen med fiskeleverolje, og nå er også boksen med kapser spist opp. Men jeg må bare igjen bruke dette fora, da jeg lurer på om det at jeg nå har fått så ekstremt tørr hud kan ha noe med oljen å gjøre (skulle jo tro det motsatte ville bli resultatet)??

ET LIV I BALANSE.

01.05.2012 kl.23:40

Anita: Ja jeg tenker jo at det vil ha motsatt effekt på huden, så det tviler jeg på er oljen. Jeg mener at Christer var tom for fiskeleverolje pga stor pågang i det siste - men det kommer nok. anne marit

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits