Gårdsbesøk 1. påskedag

I dag har barna og jeg vært på gårdsbesøk. Veldig koselig å besøke dyra, nesten ikke mulig å få barna med hjem. De fikk besøke og stryke på kalven som ble født i går (bildet under), fikk kose masse med kyllingene, og de fikk hente en haug med egg fra rugekassen.  Eggene var varme og gode. På denne gården går hønene både inne og ute, så de spiser både økologisk for og det som er å finne ute i naturen. Men de har massevis av plass - så dette er kanskje de beste eggene fra de lykkeligste hønene jeg har funnet så langt og sikkert hundre ganger bedre enn alle egg man får fra butikken. Og det beste jeg kan få uten å skaffe meg en egen gård. En del egg ble derfor med oss hjem. Bonden har ikke mange kyrne, så det er ikke snakk om noen stordrift dette. Kyrne beiter hele sommeren og spiser høy resten av året. Jeg tviler på at de beiter i utmark, men dette er nok også mye bedre enn det meste man kan få her til lands. Barna fikk også tappe ferskmelk fra tanken, veldig populært for å si det mildt. Så vi fikk også med oss litt melk hjemover, samt kalvekjøtt fra bondens egen fryser (kjøtt fra egne dyr). 

En spennende dag både for meg og barna. En ting er sikkert; dette vil de oppleve mer av. Så det blir nok flere turer på gårdsbesøk. Her er noen bilder av mine små "gårdsarbeidere".
4 kommentarer

Marianne

08.04.2012 kl.23:53

Ååååååh!! Så stas! Høres ut som en fantastisk dag!

Alexandra

09.04.2012 kl.14:48

Hei,

jeg forsøkte å sende deg en mail på den adressen du oppga på Sense og Style-bloggen din, men fikk den i retur så jeg skriver det som kommentar her (kjipt siden det ikke har noe med innelgget over å gjøre, men jeg fant ingen annen adresse på deg, sorry!).

Jeg skrev en kommentar på bloggen din for lenge siden og den kommer opp når jeg googler navnet mitt og jeg liker ikke det... Ikke at kommentaren er slem eller noe slikt, jeg bare liker ikke at det er fullt navn etc. Hadde du kunnet slettet kommentaren ville jeg blitt glad!

Det er en kommentar under dette innlegget det er snakk om:

http://annemas.blogg.no/1228947195_111208_glasscookies.html

Takk!

Mvh Alexandra R.

ET LIV I BALANSE.

09.04.2012 kl.18:06

Alexandra. Dette innlegget ble skrevet i 2008 og bloggen min eksisterer ikke lenger. Jeg kan derfor ikke logge meg inn noe sted og slette denne kommentaren desverre. Årsaken til at kommentaren fortsatt henger igjen er sikkert fordi du brukte fullt navn, jeg vet ikke. Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg. Du kan evt kontakte blogg.no direkte og høre om de kan hjelpe deg. Mvh Anne Marit

Svanemor

10.04.2012 kl.15:41

Kult! Høres ut som en super dag ja:)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits