Lussiepusen vår er ikke mer.


Foto: Pusekatten vår Lussie. Slik vi helst vil huske henne. Med rosa flekk i nakken. Lussie som elsket å være ute, dag og natt. Som fanget flere mus enn vi orket å se. Som nesten tok knekken på en spurv - som mot alle odds fløy videre etter en dag i en skoeske. Som elsket å ligge rundt hodet til Ingerid om natten og male. Som fant seg i alt de små gjorde med henne - for eksempel å ligge i dukkevogn og være baby - helt til hun ikke orket mer og løp sin vei. Bare snill, hele tiden. Så vanskelig alt ble når livet rundt deg ble forandret. Hadde vi bare visst.

 

7 kommentarer

Vibeke

03.04.2012 kl.22:50

Stemningsfullt bilde, kjenner litt på klumpen i halsen...

Strikkelaura

04.04.2012 kl.11:32

Huff så forferdelig. Vi mistet vår førse pus for litt over et år siden, jeg gråt i flere uker. Han døde brått i løpet av en uke, helt forferdelig :(

Marianne

04.04.2012 kl.11:41

Fryktelig trist dette! søteste pusen.... :.(

Annema

04.04.2012 kl.12:05

Ja er hun ikke søt. Hun var bare god. Det er rart med det - man blir knyttet til disse søte små. Og jeg skjønner jo nå at de også kommer til oss av en grunn - for å lære oss litt av hvert om livet. Jeg har i allefall lært mye om meg selv i denne prosessen, på godt og vondt. En ting er sikkert - og det er at jeg vil ha dyr igjen. De gir en nydelig energi i familien. God onsdag. Flere innlegg er på vei. Anne Marit

Balanse

06.04.2012 kl.16:34

Trist at det gikk den veien :(

Tips til en annen gang, eller en annen katt, for å forhindre stress omkring flytting og andre traumatiske livshendelser er dråper med blomstermedisin: "Bach's Rescue remedy for pets". Disse er uten alkohol og kan bestilles på iHerb for en billig penge.

A. Ntihelsekost

08.04.2012 kl.10:37

Kjærlighet og oppmerksomhet er enda billigere, og ingen naturmedikamenter kan erstatte dette. Og når det gjelder alle typer stress så er stressregulerende næringsstoffer i et skikkelig kosthold en million ganger bedre enn medikamenter, naturlige eller ikke. Slik at litt rå lever, sjømat, eggeplomme, upasteurisert melk, etc er både billigere og bedre for en katt enn blomsteressenser. Og nå er jeg snill og utelater hva jeg selv mener om Bachmedisin, især for dyr.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits