Mer kos: Bringebær med pisket fløte og kokosflak

Siden jeg fikk en god porsjon med upasteurisert fløte i hus forrige uke, så måtte vi nyte denne herligheten fullt ut. Så da ble det jammen meg dessert på oss en av dagene. Dessert er ikke hverdagskost - men jammen blir det satt stor pris på de gangene vi trår til med en søt avslutning på måltidet. Ungene jubler! Fløten tyknet av seg selv der den stod i kjøleskapet. Et godt tegn - og en bekreftelse på at dette er et levende produkt. Å lage krem av fløten gikk derfor veldig fort. Vi tilsatte en god dæsj med vaniljepulver og litt stevia og sukrin i fløten. Smak deg frem. Passe søt? Ferdig.

Bringebær fra fryseren i en skål - litt tining - ferdig. Oppi skåla med dem. En stor dæsj med nypisket krem oppå bærene. Og noen flak med rå kokos på toppen. Nam! Nydelig.  
 

2 kommentarer

Marit GL

20.mar.2012 kl.23:32

Jeg har akkurat lest flere innlegg på bloggen din, og jeg vil bare berømme deg for innhold, bilder og design. Jeg er opptatt av sunt kosthold uten å ha din brennende interesse for det. Men jeg tror på det du skriver, og kjenner energien du har for dette emnet. Med din unike kunnskap og interesse for kosthold, spennende tips og vakre bilder, så håper jeg at du ivaretar dette talentet på en slik måte at vi kan få glede av det, i mange ulike kanaler. Jeg ville gjerne sett mer stoff som dette i magasiner, blader og nettsider.

Anne MA

21.mar.2012 kl.08:57

Tusen takk Marit. Det var veldig motiverende for meg å lese. I neste utgave av Mamma (april) kommer min første matreportasje hvor temaet er fisk. Jeg håper også på flere reportasjer fremover. Og kokebok er ikke glemt. Så jeg går forhåpentligvis den veien jeg skal - det må jeg ha full tillit til. Ha en finfin dag. Anne Marit

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits