171110: Age Loc for reversering av alderstegn

Som sikkert flere av mine faste lesere vet har jeg vært trofast mot NuSkin sine hudpleieprodukter i snart syv år! Jeg byttet til Dermalogica en kort periode, men savnet mine vanlige produkter så mye at veien tilbake ble kort. Tidligere i år lanserte Nuskin en helt ny produktserie: AgeLoc. Det er først nå jeg har somlet meg til å konverte over på hele serien - og jeg er strålende fornøyd! Jeg har kuttet ut alle andre spesialprodukter og bruker kun disse produktene nå som hverdagsrutiner. Jeg bruker AgeLoc sin skummende rens, dagkrem, nattkrem og serum. Dagkremen er ganske udrøy, så den bruker jeg vekselsvis med vanlig dagkrem fra Nuskin for å holde kostnaden litt nede. I tillegg til disse basisproduktene prøver jeg å gjennomføre en galvanisk spa-behandling hver uke (Nuskin sitt spa-apparat med geleer som også inneholder ageloc) og ukentlig peeling som jeg er helt avhengig av!

Tilbake til ageloc. Hva er egentlig ageloc? NuSkin har med ageloc funnet frem til den tidligere ukjente kilden til aldring. Denne kilden genererer frie radikaler i huden vår, døgnet rundt og er årsaken til at hud eldres. I solen kan vi til en viss grad beskytte oss mot frie radikaler ved bruk av solbeskyttelse, men de frie radikalene som genereres gjennom aldring har vi derimot ikke kunnet beskytte oss mot før - og de kan gjøre like stor skade på huden vår som sol og forurensning. De fører også til linjer, tørrere hud, rynker, dratt hud, misfarging og pigmentering. Per i dag er det kun NuSkin som har en patentert teknologi som hindrer denne type aldring. AgeLoc-serien har vunnet mange prestisjetunge priser rundt omkring i verden for dette vitenskapelige gjennombruddet - og det ligger mye forskning bak. Det er helt naturlig at noen er skeptiske. Men jeg har erfart så mye positivt med de produktene jeg har brukt gjennom disse syv årene at jeg føler meg nokså trygg på at jeg kan stole på selskapet. Og hver gang de kommer med noe nytt ligger det solid dokumentasjon og forskning bak. Og jeg er også nokså trygg på at det som ligger i krukkene er godsaker for huden og ikke fyllstoffer. Jeg har også fått tilbakemeldinger fra flere av dere lesere som har konvertert til NuSkin på grunn av ulike hudplager. Produktene er rene og virksomme!

Skal jeg gi et økonomisk råd så vil jeg begynt med å konvertere til rens, dag og nattkrem og kanskje investert i Polishing Peel for å rense ektra dypt 1-2 ganger i uken. Dagkremen er foreløpig i en liten krukke og ganske udrøy, så jeg ville kombinert denne med en vanlig dagkrem (eks AgeLoc på kvelden og vanlig dagkrem på morgenen). Ønsker du bedre resultater og har råd til det ville jeg investert i ageloc-serumet, som er kostbart men som gir synlige resultater på linjer, prikker og pigmentflekker etter kort tid. Husk å rense huden og tilføre fuktighet både morgen og kveld! Ønsker du å ta skrittet helt ut ville jeg også investert i et Galvanisk Spa-apparat og kjøpt inn ageloc-ampuller hver måned og hatt som ambisjon å bruke apparatet minst en gang hver uke. Da kan jeg garantere en glødende og sunn hud etter kort tid. Det er mye penger å spare på å sette seg inn i hvordan man bestiller på nettet - og det finnes pakker man kan kjøpe og spare mye penger på. Jeg bestiller mine ageloc-produkter (eller andre Nuskin-produkter)  èn gang i måneden på nett og sparer meg opp bonus som jeg kan ta ut produkter for fortløpende. Send meg en mail hvis du vil se nærmere på disse produktene, så skal jeg hjelpe deg i gang på en mest mulig økonomisk måte (annemarit@me.com). Du er nødt til å ha et id-nummer for å bestille varer. Evt spør noen du kjenner som selger disse produktene. Og er det noe du lurer på er det bare å spørre. Jeg skriver kun om min erfaring. Jeg har ikke all kunnskap. Men når det gjelder huden min så er jeg både kresen og sensitiv for produkter som ikke er rene. Og jeg har definitivt funnet mitt merke.

Her er noen tidligere artikler med kommentarer som jeg har skrevet om mine hudpleieprodukter: Om ageloc. Om Solkremer, Clear Action mot akne og urenheter.

 

 

 

4 kommentarer

lovelyliller: trening mm.

18.nov.2010 kl.15:53

hm.. har aldri prøvd de. kansje verdt ett forsøk om de ikke er for dyre ! :)

Ellen Olsen

03.jan.2012 kl.22:32

Hei. Kan du kontakte meg ang. distrubtørsignering?

nisr

24.jan.2012 kl.11:09

Vil du være min "Sponsors distributør ID"?:)

ET LIV I BALANSE.

29.feb.2012 kl.12:22

nisr: Selvsagt vil jeg det. Bare send meg en mail på annemarit@me.com

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits