301009: Juicebombe!

Stakkars bloggen min. Jeg har ikke glemt den. Og ei heller dere. Den ligger der bak i samvittigheten min. Men min nye fotohverdag har tatt meg fullstendig på senga. Tiden strekker ikke til. Men jeg nekter å legge bloggen helt død. Den har jo gitt meg så mye glede. I tillegg til at hverdagen har tatt meg har jeg ikke greidd å holde kostholdet slik det var før. Det blir for krevende. Men en del ting klorer jeg meg fast i. Og blant hovedprinsippene gjelder fortsatt minimalt med mel og sukker. Og jeg drikker fortsatt de ferskpressede juicene mine, selv om det ikke blir så ofte som før. Jeg kjører ganske standard ingredienser nå, ikke så mye tid til eksprimentering. Det går stort sett i 1 eple (gult), et stykke agurk, en neve spinat, en bit fersk ingefær, 1 gulrot, 1/2 rød paprika, 1/2 lime eller sitron eller en bit av begge deler, 1/2 rødbete og gjerne en liten håndfull sitronmelisse hvis jeg har det. Det smaker helt fortreffelig. I det siste har jeg begynt å ha oppi paprika - og det synes jeg har gitt juicen en ekstra dimensjon. Og for en næringsbombe! Minstejenta mi, den mest kresne av dem alle, synes til og med at denne er god. Og det forundrer meg egentlig litt, men barn er jo forunderlige. I skrivende øyeblikk holder jeg på å bake sukker- og melfri kokoskake. Lover å legge ut oppskrift. I tillegg står en fortreffelig tomatsuppe og putrer på ovnen. I morgen har jeg planer om å lage gresskarsuppe, samme som i fjor. Så selv om jeg har lite tid til matbloggen min, så tar jeg noen skippertak og lager god næringsrik mat innimellom. Snart tilbake denne gangen.
12 kommentarer

Hege

30.okt.2010 kl.16:31

Presser juice av rødbete selv om dagen, deilig og forfriskende :)

Har aldri prøvd å laget noe av gresskar, ser for meg det er litt styr med det..?

Silje Silje

30.okt.2010 kl.20:52

Så arti, jeg tenkte faktisk på deg og bloggen din tidligere i dag og lurte på om du kom til å oppdatere snart! :-)

Mia

30.okt.2010 kl.22:43

Deili jus Dadda <3 Har sagt te han Fredrik at vi bare MÅ ha oss en juicemaskin!

Den juicen va bare heilt ubeskrivelig, og utrulig nok , etter DEN kalde fotoshooten, så holdt æ mæ frisk (=

-Klæm

Emelie

31.okt.2010 kl.09:59

Gøy med et innlegg i ny og ne! Har nettopp blitt satt på en diett av legen min hvor jeg ikke får spise melk, gluten, egg, sukker, frukt, gjær og diverse andre ting.. Ikke særlig motiverende å skulle lage mat da, hadde jo ingen anelse om hva jeg skulle spise! Veldig deilig å kunne gå inn på bloggen din og få litt inspirasjon, her har jeg jo et helt lager av oppskrifter jeg kan kaste meg over - med noen få endringer. Så tusen takk for det! :)

katinka

31.okt.2010 kl.12:35

: D

matfetisj

31.okt.2010 kl.15:28

Er innom bloggen og ser om du har skrevet noe daglig, godt å høre at du ikke legger den død. DU har gitt meg mye inspirasjon, trist om det skulle forsvinne . =)

Christina S

31.okt.2010 kl.20:06

Der var du ja! Sjekker ofte innom bloggen din og blir glad når jeg ser et nytt innlegg. Håper fotokunsten går bra.

Heidi P

02.nov.2010 kl.11:04

Føler akkurat samme som deg. Tiden strekker ikke til hvis man skal ha et strengt kosthold, men så lenge sukker og mel blir lite av det så får det gå.

VIl gjerne ha oppskrift på den kaka du skriver om veldig interessant og kokos som er min favoritt hehe...

Ingvild

02.nov.2010 kl.21:07

Godt å høre du er der fortsatt! Jeg gleder meg jo alltid til de neste postene dine :-)

Amfitriti

02.nov.2010 kl.22:31

Godt du svinger innom innimellom:-) Lykke til med fotograferingen!

ET LIV I BALANSE.

03.nov.2010 kl.09:29

Jada, jeg er her ennå. Men livet handler mest om fotografering om dagen. Har funnet min vei. Annema

Sarah Bee Pollen

07.jan.2012 kl.03:10

wow you have some amazing recipes.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits