130910: Min egen taco-middag

Dette har jeg skrevet om fr, men jeg gjentar gjerne meg selv. For her i huset kreves det Taco med jevne mellomrom - noe som ikke er s uvanlig i de norske hjem. Jeg lager som oftest min egen variant p min tallerken. Jeg fyller opp med ulike salatblader og ertespirer (eller andre spirer) - litt extra virgin olivenolje og himalayasalt. S har jeg p en "dsj" med hjemmelaget guacomole og mangosalsa. Toppes med karbonadedeig stekt i hjemmelaget tacokrydder (de gangene jeg tar meg tid til det). Fredagskosen er i gang - og det smaker slettes ikke s vrst. Jeg har blitt litt mer avslappet etterhvert, s min rawfood-variant av taco har jeg ikke spist p en stund. Men den kan ogs anbefales for den som ikke spiser kjtt.


3 kommentarer

lovelyliller

13.sep.2010 kl.18:59

s kjempegodt ut dette :) smaker krydderblandingen din veldig ulikt de man fr kjpt?

Annema

14.sep.2010 kl.09:03

Nei, jeg synes ikke det. Og blir det ikke like mye smak er det bare ha i mer av de ulike krydderne. Annema

Green Star 3000

14.sep.2010 kl.16:53

Hei!

Koselig at du har begynt blogge litt igjen!

Fr jeg lov legge inn et tips her om at pent brukt Green star 3000 juicer selges p finn.no?

Fin maskin til lage all slags juice, nttepateer, bananiskrem, spagetti....mm.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - p alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og nder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits