030610: Bondens Marked i Oslo i morgen - og litt annet nytt

Nå er det fantastisk ute, dere! Det er sommer! Det betyr også at vi nærmer oss høysesong for de beste norske råvarene! Endelig, sier jeg bare. Nå er det - i allefall for en periode - slutt på plastpakkede grønnsaker. Snart skal det plukkes fra andelslandbruket. Prøv å benytt deg av lokale råvarer du også, så fremt du har mulighet. Ingenting er bedre eller mer helsebringende enn det. Jeg minner forresten om at det er Bondens Marked på Universitetsplassen (Oslo) ved Karl Johan i morgen fra kl 10-17. Jeg skal innom for å kjøpe egg og evt kjøtt og ost fra Ommang Gård. Jeg vurderer fortsatt å få andeler der også, for å få tilgang til bedre råvarer når det gjelder kjøtt/ost/egg -men jeg har ikke hatt tid til å ta ordentlig stilling til det.

Når det gjelder kokosolje, så er det uproblematisk at den smelter når det blir varmere i været. Kokosolje blir mykt eller flytende ved nokså lav temperatur. Jeg pleier aldri å sette det i kjøleskapet, men sørger for at det står så svalt som mulig om sommeren. Jeg er storforbruker av kokosolje, så det blir uansett fort tomt. 

Ellers har jeg, sammen med en studievenninne, lansert en fotoblogg denne uken. Er du interessert i fotografi, så anbefaler jeg deg å ta turen innom. Dette er min store lidenskap i livet akkurat nå, og det blir bare sterkere og sterkere. Vi kommer til å legge ut små drypp og resultater av ulike prosjekter vi jobber med på denne nye bloggen. Akkurat nå følger vi et kreativitetsprogram utviklet av Julia Cameron. Det er ganske fantastisk. Så for de av dere som har en kreativ sjel boende et sted inni seg, og som drømmer om å få utløp for denne delen av seg selv - så anbefaler jeg deg å anskaffe boken "The Artists way; A Spiritual Path to Higher Creativity". Den koster kr 170,- på Tanum. Ingen stor investering, men kan fort bli en viktig del av ditt liv.

Husk at jeg blir glad for kommentarer også på den bloggen. Ikke vær redd for å kommentere (på norsk), selv om vi skriver på engelsk!

2 kommentarer

Eva & Ida-Michelle

05.jun.2010 kl.17:46

Fin blogg!

Mange gode tips her, ja!

God helg :)

12.jun.2010 kl.00:47

Hei.

Fin blogg og fine bilder. Hvor har du tatt fotokurs og hvilket kamera har du?

Martha

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits