280510: Eksamenstider

Jeg er i ferd med å avslutte studiet mitt og det betyr ferdiggjøring av portefolio og eksamen. Jeg skal også lansere en egen nettside med mine bilder. Alt dette går ut over matbloggen min, så det blir litt mindre aktivitet her i de kommende ukene. Men har jeg noe å komme med, så legger jeg selvsagt ut oppskrifter. Men akkurat nå er matlaging en liten pine, fordi jeg ikke har så mye tid å tenke på det. Men jeg er nok snart tilbake i vanlig tempo. Vurderer å gi dere en oppskrift på krabbekjøtt i helgen. Ha en fin helg. Annema
16 kommentarer

Karin

28.mai.2010 kl.16:22

Savner bloggen din,selvom jeg synes du var litt for "flink pike". Jeg har stor forståelse for dine problemer, men du er altfor "up to date" på hva som er korrekt og ikke. Jeg håper du i fremtiden er mer moderat, men har fokus på helse og hva som er bra for deg og din familie. Lykke til videre og kos deg og slapp av.

lovelyliller.com

28.mai.2010 kl.16:45

blir spennende å se :) ha en fin dag

Christina S

28.mai.2010 kl.21:45

Hei Annema. Har eksamensutstilling neste uke, så jeg har det omtrent som deg. Lykke til med det fortsatte arbeidet med foto!

ingerslilleverden.blogg.no

29.mai.2010 kl.00:12

Hørtes ut som du hadde mye spennende på gang. Lykke til! :0)

Tina

29.mai.2010 kl.11:45

I motsetning til "Karin" ovenfor, håper jeg du fortsetter i nøyaktig samme stil som før - og er deg selv på alle mulige måter! Det er en grunn til at folk elsker bloggen din...

Lykke, lykke til på eksamen - sender deg mange gode tanker!

Tina :-)

rocknrollballerina

29.mai.2010 kl.21:47

Lykke til med eksamen og alt det spennende du har på gang! :)

Annema

29.mai.2010 kl.23:14

Tusen takk til dere alle. Og ja, jeg kan ikke annet enn være meg selv. Jeg kan likevel forstå at jeg kan fremstå som flink pike og up-to-date for noen, men denne bloggen viser ikke alle sider ved mitt liv. Ei heller alle sider ved mitt mat-liv. Ha en fortsatt fin helg, med eller uten gran prix. Godnatt

Heidi P

31.mai.2010 kl.21:59

Hei Anne ma!

Var du på puls i kveld eller? mener det var navnet ditt...hehe...

Kjempe bra synes jeg. Men blei ikke så mye klokere av programmet...:-)

Heidi (perlemor=)

01.jun.2010 kl.09:12

Ønsker deg lykke til med eksamen og gleder meg til å følge den nye bloggen din også!

Susanna

01.jun.2010 kl.23:41

Lykke til med din eksamen, savner dine innlegg men gleder meg til å følge deg videre :)

Tina

02.jun.2010 kl.11:40

Jeg syns også det var et kjent fjes på Puls denne uka ;-) Skulle imidlertid ønske de kunne viet hele programmet til det kjente fjeset - det er jo DET som er interessant, å se hvordan folk får ting til å fungere i det daglige!

:-)

Linn

02.jun.2010 kl.12:01

Masse masse lykke til på eksamen, Annema! Vi gleder oss til du er tilbake, så får du fortelle hvordan det har gått :)

Likevel er det en ting jeg ikke klarer å dy meg å spørre om...så får du bare svare når du har tid :)

Jeg kjøpte meg cocosa her forleden og begynte forsiktig med litt under en teskje i begynnelsen. Men siden det smaker så nydelig har jeg økt på til 1-1 1/2 ss pr i dag. Tingen er den at jeg merker at den virker slankende, og jeg som allerede har en relativt rask forbrenning og er ganske tynn (alltid hatt og alltid vært) har egentlig ikke lyst til å bli noe smalere. Det er mulig det bare er noe jeg innbiller meg, men jeg vet jeg er slankere, og det etter bare litt under en uke. Hvordan fungerer denne sånn sett? Den blir jo reklamert som et slankemiddel (b.la, og det selger jo...) men det er jo ikke derfor jeg tar den, men for de andre helsegevinstene som følger med. Kanskje den stimulerer fettforbrenningen på ulike måter fra menneske til menneske? Hvor mye det blir forbrent, mener jeg? Jeg kom fram til den konklusjonen at den følger min naturlige fettforbrenning å lenge jeg holder meg til anbefalte mengde, og da vil jo jeg være meg uansett.

Jeg vet jo at det bare gjør godt uansett hvordan kroppen min ser ut. Men jeg er fornøyd slik jeg er. Så lenge kroppen min er fornøyd og frisk og jeg føler meg bra (cocosaen hjelper tydelig til med det) burde det egentlig ikke bety noe, jeg vet det. Det er jo ikke mye den har "tatt" heller, det er bare litt. En rask forbrenning er jo bra uansett. Så kanskje det bare kommer an på min innstilling og mitt syn på ting. Dette har faktisk blitt et ørlite dilemma for meg :P

Uff, beklager hvis dette ble litt mye...

Annema

02.jun.2010 kl.23:46

Heidi: Joda, det var nok meg ja. Det værste av alt er at jeg ikke har sett programmet ennå: Jeg var på skolen den kvelden, og jeg har ikke rukket å finne det frem på nettet ennå. Men det blir nok tid til det etterhvert. Greitt å utsette, kjenner at jeg ikke har så veldig lyst til å hverken høre eller se meg selv på tv (latter). Men moro uansett.

Linn: Det stemmer nok at kokosolje er slankende. Men jeg har aldri hørt at det virker så fort, men det er mulig det gjør det. Du har nok også rett i at dette er en veldig god fettkilde som vi alle burde spise mer av. Du har sikkert en veldig god forbrenning i utgangspunktet, men det vil jo stabilisere seg etterhvert.

Takk for hyggelige kommentarer til dere alle. Her går det i hundre, og det vil det gjøre en stund til. Kommer snart tilbake. Annema

Silje

03.jun.2010 kl.18:15

Kjempe mye lykke til med eksamen..:D

lis

03.jun.2010 kl.19:34

Heihei :) jeg håper virkelig at noen her kan hjelpe meg litt. Har blitt inspirert til å bruke kokosfett til matlaging osv, og har forstått at denne bare kan stå i skapet. Men jeg lurer på hva en skal gjøre når det blir varmere i været? Står noe om at det ikke må være varmere enn 25 grader. Føler at kokosfettet har "smeltet" litt. Ødelegger det hvis jeg oppbevarer det i kjøleskapet?
Håper på svar :)

Heidi P

04.jun.2010 kl.10:43

He he Anne ma jeg er akkurat lik deg....Vet ikke om jeg ville sett meg selv på tvn. Da hadde jeg vel aldri vært fornøyd hehe...

har et spørsmål ti ldeg angående Nuskin. Har du det apparatet alle snakker om sammen med noe serum?

jeg er jo hudpleier så prøver å finne ut om disse produktene er noe jeg kunne tenkt meg å jobbe med kanskje når jeg flytter i nytt hus til høsten at jeg kanskje lager meg et rom hjemme men må da finne noe som er effektivt som jeg tror på.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits