210410: Balanse-te med maca og kokosolje

Jeg har alltid vært glad i te. Og Balanseteen fra Supernature  (fås kjøpt i helsekostbutikker rundt om) har vært favoritten det siste året. Sist jeg kjøpte teen fikk jeg et tips om å dyppe en tepose med Liptons hvite te noen sekunder i koppen. Det gir faktisk en utrolig forfriskende ettersmak i teen. Helt nydelig. Noen ganger lar jeg også gojibær trekke i teen til de blir myke. Jeg har også begynt å ha i 1/2-1 teskje macapulver i teen, siden jeg sliter i få i meg maca daglig på annen måte. Det kan du også gjøre. Lag din favoritt-te, tilsett deretter maca og evt honning. Maca anses som en adoptgen og er derfor ikke lov å selges fritt i Norge. Den virker altfor godt, med andre ord! Jeg har kjøpt maca fra GojiKing og den gikk greitt gjennom, men jeg vet at flere av dere har opplevd at den har blitt returnert. Du får ta en sjanse på å bestille fra utlandet evt kjøpe når du er ute og reiser. Jeg kan også formidle kontakt til den som gjerne vil ha tak i maca.

Jeg har også kokosolje i teen min. Akkurat det siste blir nok en smakssak, siden kokosoljen setter en del smak på teen. Men for meg fungerer det greitt. Og jeg gjør det mest for å få i meg mer kokosolje hver dag. Jeg har det siste året brukt kokosolje så og si hver eneste dag, men nå har jeg begynt å øke på inntaket. Mer om kokosoljens fortreffelighet snart.

ET PAR TIPS til slutt:
Ikke ha for varmt vann i teen for å få urtene/ingrediensene til å virke optimalt. Ikke varmere enn at du kan drikke den med en gang.
Dersom du ønsker å vite mer om Maca eller du ønsker råd om hvordan du skal få tak i maca, send meg en mail til annemarit@me.com.

4 kommentarer

Heidi P

21.apr.2010 kl.11:11

å for et bra tips jeg lurer mange ganger på hva jeg skal drikke i steden for koffeinfrikaffe....Tror jeg reagerer på koffein...noen gjør det andre ikke...

Har du smakt indian chai te? Med litt melk i...kjempe god med kokosolje den også men som du skrev en smaksak....

Heidi P

21.apr.2010 kl.20:35

Lurer litt på denne macaen jeg...hvorfor bruker du den?

Annema

21.apr.2010 kl.21:15

Hvis du klikker på linken "den virker" i innlegget mitt så finner du noen av fordelene ved maca. Annema

ET LIV I BALANSE.

21.apr.2010 kl.22:53

Send meg en mail dersom noen av dere ønsker å vite hvordan man får tak i maca. Min mailadresse er annemarit@me.com. Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits