200410: Taco-fredag

Det ble taco på fredag. Jeg har etterhvert funnet min egen måte å spise taco på. Jeg lager en stor haug med grønt på tallerkenen (salat, løk, mais, agurk og det som måtte være å finne i skåler på bordet). Pluss spirer. Noen klatter med hjemmelaget guacomole. Litt knust tacoskjell. Denne gangen også litt økologisk Røros-rømme og mitt alternative tacokjøtt: gulrot, purre og valnøtter kjørt i foodprocessor sammen med økologisk tacokrydder. Smaker ordentlig snadder!

10 kommentarer

GRØNT VANN

18.apr.2010 kl.23:31

Det så utrolig fresht ut! Er innom bloggen din nesten hver dag, og du inspirerer!! Og med vakre bilder blir det ekstra fristende å prøve opprskriftene dine.

Annema

19.apr.2010 kl.00:08

Tusen takk! Gøy med bilder!

Heidi P

19.apr.2010 kl.11:06

Nam det så kjempe godt ut.....må jeg prøve...:-)

Christina S

19.apr.2010 kl.14:12

Hei Annema. Hvis du vil kutte ut rømmen kan du blande litt vann i soya-sourcreamen - så har du rømme! Etter et par ganger husker heller ikke barna hvordan vanlig rømme smaker. Man trenger jo heller ikke å si noe. Bare server i glass med skje!

Annema

19.apr.2010 kl.14:51

Christina: Jeg prøver å holde meg mest mulig unna soyaprodukter, ref tidligere artikler. Rørosrømmen er slettes ikke så værst, faktisk. Jeg reagerer ikke på den, sikkert fordi den er syrnet mye lenge og har mer av de gode bakteriene for magen enn vanlig rømme. Jeg spiser uansett lite av det. Annema

Bente Birkeland

19.apr.2010 kl.15:32

Hei, Lurer på om du kunne sende meg epostadressen din, jeg har en kunde som ønsker å invitere deg til et arrangement. Hilsen Bente bb@pr-o.no

Green-EcoMom

19.apr.2010 kl.23:00

Dette så godt ut!

Hvilke spirer bruker du?

Silje

20.apr.2010 kl.20:18

Er så deiligt med taco..:D

ET LIV I BALANSE.

21.apr.2010 kl.09:41

Jeg bruker mest alfalfaspirer og linsespirer men har alltid ambisjoner om å prøve flere typer. Annema

Hanne

02.mai.2010 kl.19:18

Takk for alternative til tacokjøtt- det var kjempegodt med . Hadde også en kartong med Go-green bønnesalsa som jeg varmet forsiktig. :-D

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits