120410: Revolusjonerende AgeLoc fra NuSkin

I dag skriver jeg om noe helt annet enn mat, nemlig om hudpleie. Så for de av dere som er opptatt av det, les videre. Dere andre får bare lukke igjen øynene og vente på nye oppskrifter senere i uka! I utgangspunktet er min holdning at det jeg putter inn i kroppen i form av mat, væske og grønne tilskudd er en stor bidragsyter til at huden min fortsatt føles veldig fin, elastisk og glødende. Men det må en ytre innsats til også. Jeg klarer ikke å ha altfor lange prosedyrer, så jeg prøver å holde meg til følgende basisprosedyrer, som jeg anser som det viktigste å bruke tid på: * Fjerne døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen på hele kroppen ved å regelmessig tørrbørste før dusjing * Rense ansikt morgen og kveld * Peele ansikt et par ganger i uka * Tilføre fuktighet morgen og kveld (dag- og nattkrem). Jeg har i årevis vært trofast bruker av NuSkin sine produkter, og ser ingen grunn til å slutte med det. Jeg stoler på NuSkin og på renheten i produktene deres og jeg merker at huden min har godt av det. Jeg vet også at flere av dere lesere har gode erfaringer med NuSkin, det kan dere lese om her.  Siste nytt hos NuSkin er AgeLoc. Jeg har frem til nå vært observatør på sidelinjen og bare hørt om produktene. De er såpass dyre at jeg har valgt å utsette. Men så kom muligheten. Jeg har nå begynt å bruke Age Loc serum, som jeg smører over ansiktet morgen og kveld FØR fuktighetskrem.

Hvordan skal jeg så klare å forklare for dere hva AgeLoc er? Oppdagelsen skal visstnok være revolusjonerende og fått enormt stor oppmerksomhet i pressen og blant forskere i utlandet. Enkelt forklart har forskere hos NuSkin funnet en vitenskapelig forklaring på hvorfor noen mennesker ser yngre ut enn de er. Mennesker med et høyt nivå at dette nyoppdagede aldringsenzymet kan se opptil syv år eldre ut enn de egentlig er, mens mennesker med lavt nivå kan se syv år yngre ut. Etterhvert som vi blir eldre øker nivået av dette enzymet og det genereres stadig flere aldrende, frie radikaler i overhuden. Vi har frem til nå kunnet beskytte oss mot aldring som skyldes solen, men aldri før kunnet beskytte oss mot denne type skade-effekt. Før nå. Formelen som NuSkin har utviklet viser seg å være nøkkelen til hvordan vi kan kontrollere vår huds fremtid. AgeLoc er en slags "motgift" mot aldring, dvs at synlige tegn på aldring forminskes og måten vi eldes på forandres. Ikke bare glattes de øvre hudlag ut, men AgeLoc går altså direkte på kilden til aldring. Huden blir eldre, men eldes på en annen måte. 

Basert på disse revolusjonerende oppdagelsene har NuSkin utviklet en helt ny hudpleieserie med rens, dag- og nattkrem - og et serum som er selve kongen blant disse produktene. Jeg velger foreløpig å holde meg til kun serumet for å unngå at lommeboken tømmes helt. For de av dere som bruker mye tid og penger på hudpleie kan jeg i tillegg nevne at NuSkin har kommet med et nytt Galvanic Spa-system som er tilpasset AgeLoc. For å si det sånn; istedet for å bruke tusenlapper på jevnlige hudpleietimer ville jeg heller brukt penger på Galvanic Spa. Det blir til syvende og siste både billigere og bedre resultater. Jeg har i perioder vært flink til å bruke Galvanic Spa regelmessig - og jeg kan garantere at det gjør underverker på huden. I vinterhalvåret har jeg vært direkte lat, selv om jeg vet at det virker. Men nå som våren banker på døra og vi pakker ut huden litt mer, så merker jeg at motivasjonen for å jobbe litt mer med det ytre øker..... Også blir jeg fristet til å oppgradere mitt gamle Galvanic Spa-apparat med dette nye vidunderet, men det må nok vente litt....Hvis du googler litt finner du masse informasjon om AgeLoc på nettet - og du vil finne før- og etterbilder som dette som viser resultatet ved å bruke produktene en viss periode.


36 kommentarer

Monica

12.04.2010 kl.12:59

Interessant lesestoff. Koster vel kanskje skjorta?

ET LIV I BALANSE.

12.04.2010 kl.13:11

Du finner alle prisene inne på linkene jeg har lagt ut i artikkelen. Kjenner du noen som er konsulenter for Nuskin kan du nok få bedre priser. Annema

michi

12.04.2010 kl.13:31

Jeg kjenner Nu Skin godt - kan gjerne veilede de som er interesert og hjelpe til med gode priser.

VIKTIG!!! Det er slutt på tro, håp og lovnader....Vi er jo så vant til å bli lurt! Dette er produkter som selskapet har pengene tilbake garanti på!!

Det viktigste med ageLOC er at serien er den første i verden som er basert på avansert forståelse av våre gener, hvordan de jobber sammen i grupper og hvordan vi eldes. Dette glatter ikke bare ut det øvre hudlaget, men går direkte på kilden til aldring. Så ikke bare reparere og reversere, men forebygge!!!! Det betyr at man ved hjelp av naturlige ingredienser får genene til å oppføre seg som da de var unge. Våre celler deler seg hele tiden, og det gjør den med utgangspunktet i en gammel celle. Så selv om cellen er ny, tar den med seg historikken fra den gamle cellen. ageLOC resetter historikken slik at våre cellefunksjoner oppfører seg som de skal, og ikke glemmer hva de som gjøre.... Se på www.ageloc.com

Nu Skin er alene om kunnskapen og rettighetene til å utvikle produkter basert på denne teknologien. Gjennom et samarbeid med LifeGentechnologies (www.lifegentech.com)og Standford Universitet besitter Nu Skin verdens største genbank innen aldring. De er også de eneste i verdens som har godkjente (av uavhengige forskere) og publiserte studier innen dette området. Times magazine har skrevet mye om dette også.

Forbes Magazine har rangert Nu Skin som et av verdens top 10 mest solide selskap i verden, også mye basert på den innovative tilnærmingen de har til anti aging og bruk av naturlige ingredienser. Ikke mindre har Det Norske Oljefondet investert mye i dette selskapet. Det er vår pensjon det!!!!

Line

12.04.2010 kl.15:47

Hei!

Synes det er fint at du skriver om Nu Skin. Pleide også å følge bloggen din Sense of Style :-)

Føler du at Age Loc virker - merker du forskjell på huden?

Amorine

12.04.2010 kl.16:40

Dette høres spennende ut, kunne tenke meg å prøve. Har tidligere brukt nuskin hudpleie, men nå er det tomt å jeg trenger påfyll. Kanskje dette kunne være noe for meg?

Michi, du sier du kan hjelpe med veiledning og gode priser, hvor kontakter jeg deg? Har du noe epostadr.?

Ninian

12.04.2010 kl.17:40

Høres veldig interessant ut, men er dette økologiske produkter? =)

Heidi p

12.04.2010 kl.18:42

Dette hørtes kjempe spennende ut. Elsker sånne innlegg også,. jeg er hudpleier men har aldri vært borti dette merket Nuskin.

Hva anbefaler du da Annema? hva bruker du av rens skal gå inn på sidenen dems å lese mer...dette var spennende et merke jeg aldri har vært borti hehe.....

Synne

12.04.2010 kl.22:17

Mulig dette virker, ikke vet jeg. Men det gjør også hudpleieserien til Boots, No 7, med serum og masse antirynkekremmer mm. Ble visstnok kåret til det eneste produktet som faktisk holdt hva det lovet ifjor. Sikkert litt forskjell på prisen vil jeg tro;-))

En annen ting, når før og etterbildene hos Nuskin så tydelig er lyssatt forskjellig blir jeg irritert. Det virker ikke troverdig for meg. De markedsfører tilogmed sitt berømte "strykejern" på samme måte, og da kan jeg ikke ta det alvorlig. Hvis jeg kan få se før og etter under nøyaktig samme forhold kan jeg gjøre meg opp en mening.

Inntil videre er jeg strålende fornøyd m Shiseido, men er er alltid åpen for nye ting.

Annema

12.04.2010 kl.23:40

Line: Jeg har nettopp begynt, så det er for tidlig å si.

Amorine: Du kan kontakte Michi på mail: michi@online.no

Ninian: Det kan kanskje Michi svare på?

Heidi: Jeg har i artikkelen linket til de produktene jeg bruker og har vært strålende fornøyd med i mange år nå.

Synne: Det viktigste er vel at du har funnet produkter du er fornøyd med. Jeg er fornøyd med NuSkin og har etter fem års bruk fått bevist for min egen del at det fungerer. Det er viktigere for meg enn hvilke bilder de bruker i reklamen sin. Og de bildene jeg har lagt ut er ikke fra NuSkin, men fra brukere som har prøvd det selv. Og da kan du umulig få like lysforhold, så frem du ikke tar bildene i studio. Hendene på bildet er fra en som har testet ut AgeLoc bare på den ene hånden for å selv se forskjellen.

Heidi p

13.04.2010 kl.07:33

Det er kjempe spennende med produkter. Og ikke minst funker det forskjellig på alle mennesker. Har skrivd til en på NUskin for at han skal gi meg tips til hva jeg skal prøve har en litt kombinert hud....men trornå etter å skrivd matdagbok i en måned at jeg ikke tåler melk, mel og egg...og noen grønnsaker hva skal jeg spise sier jeg bare ....evig spørsmål..man er litt låst i dette hverdagskostholdet her i norge tror jeg...noen tips til hva jeg kan lese for å få gode råd?

Annema

13.04.2010 kl.08:34

Heidi: Jeg anbefaler deg å kontakte Michi på michi@online.no. Da får du bedre priser og kvalifiserte svar fra en som har jobbet med dette veldig lenge. Det høres ut som du har delvis lekk tarm og trenger å bygge opp tarmen din (det er jo som oftest her problemet ligger), da anbefaler jeg store daglige doser probiotika og L-Glutamin (bestilles på apoteket). Blir spennende å høre hva du faktisk reagerer på. Lykke til. Annema

michi

13.04.2010 kl.10:13

Hei AnneMa. Takk for muligheten til å svare her. Jeg skal gjøre så godt jeg kan;

Amorie - du må gjerne ta kontakt med meg på michi@online.no så kan jeg veilede deg

Ninian - det er bare naturlige ingredienser, men jeg er usikker på om dette bare er økologisk. Mest sannsynelig ikke, så sier jeg i alle fall ikke noe feil. Men vi har en serie som er basert på etnobotaniske oppskrifter (epoc), og det er Paul Alan Cox som står bak disse. Han er en av verdens 25 etnobotanikere. Hvis du google han tror jeg du blir ganske imponert! Filmen Medisinmannen som spilles av Sean Connery er basert på deler av hans liv.

Heidi - hvis du er hudpleier har jeg masse spennende informasjon til deg, hvis du er interessert. En god del av lærebækene som brukes i internasjonale dermatolog studier er skrevet av en av hovedforskerne i Nu Skin (D. Zoe Draelos)

Synne - jeg kjenner ikke Boots og det finnes sikkert mange gode kremer der ute. MEN - ageLOC fra Nu Skin er det eneste som både reparerer, reverserer og forebygger - dvs. i kilden til aldring. Det er den store forskjellen. Og kan du få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd? Det vil alltid være en utfordring med bilder, men du kan tydelig se forskjell, spesielt på halsen synes jeg. Det er riktig som AnneMa skriver her - dette er ikke profesjonelle bilder. Jeg har såpass mange som jeg kjenner som er fornøyd med disse produktene så jeg er veldig trygg på at dette virker. Jeg bruker selv Galvanic SPA og ageLOC produktene og er kjempefornøyd.

Heidi p

13.04.2010 kl.10:53

å dette er spennende.

Annema: Jeg tror også på lekk tarm men som ernæringslegen forteller meg det er ikke alltid blodprøvene viser alle allergier så derfor må jeg skrive dagbok men reagerer på noe hver dag er slitsomt...Men gir ikke opp kjenner energien er bedre allerede....Eksemen blusser opp av egg, melkog mel så tyder at det er noe der. Det skal jeg ta med meg om glutamine og prebiotika.....

Michi: Sender deg en mail jeg Nuskin virker veldig interessant er så spennende med nye ting hehe....

Men grunnen til at jeg ikkehar funnet noe produkt jeg er fornøyd med er sikkert fordi jeg putter i meg ting hele tiden jeg reagerer på så jeg får utbrudd samme hvor gode produktene er hehe...

Sigrun

13.04.2010 kl.14:34

Jeg har bare så vidt vært innom NuSkin sine nettsider i forbindelse med en diskusjon på bloggen her i fjor en gang, tror jeg. Jeg er generelt veldig skeptisk til hudpleieprodukter og innholdsstoffene, og svelger ikke det reklamen sier uten å dobbeltsjekke. Jeg er snart ferdig utdannet som phytoterapeut (urtemedisin) og skal starte klinikk i løpet av noen måneder. En av lærerne mine har et Galvanic Spa apparat, og demonstrerte det for oss. Resultat: alle i klassen har nå kjøpt seg apparatet :) ! Jeg fikk det i posten i dag, og gleder meg til å bruke det på meg selv, gubben, venninner og klienter. Jeg har kikket i produktkatalogen til Nu Skin, og mange av produktene inneholder både en og to tre forskjellige parabener, noe jeg ikke er særlig begeistret for, i tillegg til en del veldig lange kjemiske navn. Så for min egen del kommer jeg til å holde meg til produktene som brukes sammen med Galvanic Spa, men nå er kanskje jeg i overkant hysterisk i forhold til hva jeg smører på meg :).....

Jeg er jo ikke fanatisk i forhold til hva jeg spiser, men jeg er enig med Annema om at rikelig med vann, grønnsaker, superfood og gode fettstoffer er viktig for at huden skal være fin. Men målet mitt er å bli så flink jeg klarer med kostholdet, og aller helst bruke økologiske plantebaserte hudpleieprodukter.

Men, at Galvanic Spa virker er hvertfall helt sikkert. En ansiktsbehandling varer i 5 min, inkl rens og ageLOC, og huden min føles nå både tykkere, mer spenstig og linjer har dempet seg, etter 1 behandling.

Apparatet skal også testes på min manns stadig tynnere hår... :)

Annema

14.04.2010 kl.22:59

Sigrun: Så bra at du er fordnøyd. Og ja, dette med parabener kommer alltid opp. Nå er ikke jeg ekspert på området, men jeg vet at NuSkin tar dette med parabener og ingredienser veldig seriøst. Det er ikke uten grunn at så mange mennesker opplever at hudproblemer forsvinner når de bytter til NuSkin. Produktene er veldig rene og virksomme. Og når det gjelder parabener så vet jeg at Michi har sendt meg en naturlig forklaring på det engang. Jeg skal sjekke det ut og komme tilbake med svar her så snart som mulig.

Forøvrig helt enig med deg. Det er viktig å finne et god balanse - og ikke søke etter ekstremisme. Så lenge jeg vet at jeg får i meg massevis av næring via juicing og greens kan jeg kose meg med god samvittighet. Annema

Tina77

15.04.2010 kl.08:38

Hei, hvor kjøper du dine Nuskin-produkter? her i norge - via internett? kan du poste en link? :)

Annema

15.04.2010 kl.09:15

For fem-seks år siden prøvde jeg meg som selger av Nuskin-produkter. Det var ikke helt min greie. Men jeg er aktiv bruker av produktene, og nettsiden jeg hadde er fortsatt aktiv. Derfor kan du handle her:

http://annema.mynuskin.com/

NuSkin har også butikk i Vika (Dronning Mauds gate) i Oslo. Du kan også handle der, men da må du ha et ID-nummer. Da må du i såfall maile meg eller Michelle (michi@online.no) for å få et slikt nummer og bedre priser. Lykke til. Annema

Billo

06.05.2010 kl.16:48

Ikke kjøp dere blakke på Nuskin Galvanic Spa, for det blir du. Det hjelper ingen ting. Jeg brukte dette regelmessig i ca 6. mdr. Masse tid og penger ut av vinduet.

juli

09.05.2010 kl.06:38

Vi søker heile tida det sunnaste og reinaste i matlaging...som økologisk uraffinert kokosolje som tåler høgere tempraturer... himalayasalt istaden for bordsalt, og ekte rå sjokolade istaden for freia melkesjokolade... FORNUFTIG! ;) Eg bruker jojobaolje og uraffinert sheasmør som dag/nattkrem og bodylotion. African black soap til altmuligsåpe,...ansikt rens, dusjen og håndsåpe... Fair-traid merket! :) uten tilsetningsstoffer! Og 1-2 ganger i uka bruker eg himalayasalt blander med sweet almond oil og 1-3 dråper EO teetree oil eller lavendel... Da får huden DEN gløden og ser masse fastare og fin ut!! alt er naturlig,ingen kjemisk framstilte ingrediensa! Rett fra nauren............. ANBEFALAST! ;) Gå inn på coastalscents.com og prøv african black soap og sheasmør... bestill for under 200 og du slipper moms/toll! ;)

Charlotte

09.05.2010 kl.14:04

Nu skin sine produkter er veldig bra. Jeg bruker AgeLoc og galvanisk spa selv, men ikke pga aldring. Siden jeg er kun 23 år gammel. Men det funker også utrolig bra ved at man får masse fuktighet i huden og man får en jevnere farge. Mamma har brukt Ageloc kremene i 2 uker nå, og når jeg kom hjem til hun må jeg virkelig si jeg ble overasket. Resultatene varierer, men skal si jeg fikk meg litt av en overaskelse når jeg så mamma igjen. Utrolig flott resultat. Hun jobber selv som frisør og flere av kundene lurte på hva hun hadde gjort. Skulle tro hun hadde tatt botox, men hvem gidder vel det når man kan fikse problemene på en naturlig måte :)

Jeg jobber nå som distributør for Nuskin og om folk er interesert i produkter til innkjøpspris kan man bare ta kontakt på snoopi_lotte@hotmail.com.

Ta gjerne kontakt om noen lurer på noen angående fler produkter til Nu skin :)

Weronica

04.06.2010 kl.21:12

Jeg er en hudpleier som er distributør for Nuskin og er meget fornøyd. Etter alt som jeg har prøvd.

For spørsmål og svar, send gjerne en mail =)

Liz

06.09.2010 kl.22:49

Heisann...har lest mye om maskinen til Nuskin....og har en maskin for hånden som eg kan kjøpe...

men det er den gamle utgaven....og eg er veldig usikker på om det er noe vits i å kjøpe den...

Vett du forskjellen på den nye og gamle utgaven......???

Charlotte

12.09.2010 kl.15:16

Liz: Jeg har både den gamle og den nye utgaven. Og må si jeg helt klart liker den nye utgaven mye bedre. Mye enklere å bruke + at det følger med et nytt hode som dytter produktene lettere inn i huden. Hva må du gi for det gamle da appratet da?

ET LIV I BALANSE.

15.09.2010 kl.08:51

Jeg hadde vel satset på den nye maskinen. NuSkin ligger langt fremme hva gjelder teknologi og hudpleie - og jeg stoler alltid på at når de kommer med noe nytt så er det noen hakk bedre enn det gamle. Det høres også ut som Charlotte er enig med meg i det. Jeg har den gamle, men kommer nok etterhvert til å oppgradere. Men hvis du ønsker å spare penger er det nok den gamle du bør satse på. Den holder jo i massevis og gjør mye bra for huden. Annema

Liz

18.09.2010 kl.15:09

takker for svar damer :)

tror eg kjøper den nye utgaven eg da....når lommeboken e klar :P

prisen på den gamle utgaven va 2000 med litt produkter...

men utifra det du sier med att den nye er lettere å bruke og "dytter"produktene lettere inn i huden så e det vel ikkje så mye å lure på.....

gler meg ihvertfall uansett til lommeboka gir klarsignal for kjøp :D

ha en flott helg damer....

camilla

14.11.2010 kl.22:25

Jeg har brukt bare produkter fra Nuskin i en mnd, Har aldrig vært så fornøyd med noe annet før, jeg har følsom hud som lett blir rød og iritert, Men det har forandret seg seg nå!! milde naturlige produkter som holder den standar som loves :) prisen er ikke høy,finner ikke produkter av slik kvalitet til den prisen uten og måtte betale 3 dobbel pris eller mer, ikke engang da kan du være sikker på kvaliteten på disse syke prisene hos blandt annet hudpleier. Har en god kompis som etter 2 behandlinger meg AgeLOC Galvanic Spa System 2 har blitt kvitt psoriasis i hele ansiktet, han har brukt AgeLOC Elements i tilleg..etter en rekke forsøk hos hud spesianlister og DYRE kremer er det Nuskin det eneste som har fungert! vil også anbefalle kostilskudd fra Nuskin, dette er også produkter som har den posetive virknig det skal ha + mindre innhold av binestoffer.. NUSKIN ER FREMTIDEN!! jeg anbefaler alle å gi dette en sjanse, dere vil ikke bli skuffet :)

Rosi B.-Carlsen

15.03.2011 kl.23:51

Så vidt jeg kan se på innholdssofflisten til disse produktene så inneholder de flere typer parabener og EDTA, - alle disse stoffene er allergifremkallende. Å kalle produktene for "rene" er en drøy påstand, og "fremtiden" er de i allefall ikke. De som tjener penger på slike produkter er kyniske selgere som kaster blår i øynene på folk. Les på forpakningene og informer dere selv! Nu Skin er ikke annet en MLM-salg, der noen få på toppen sanker pengene.

mvh,

Rosi B.-Carlsen

dropsofmylife

05.09.2011 kl.12:12

Så flott innlegg! :) Jeg er selv distributør og skal snart åpene en egen bitteliten "salong" der jeg selger NuSkin, om alt går i boks :) NuSkin er fantastisk! :)

Thorvald

02.11.2011 kl.23:14

Jeg kan bare bekrefte at dette selskapet er noe helt annet et hva MLM ryktet representerer. Det er verdens største forskningsmotor innen forebyggende helse med en annerkjennelse uten sidestykke innen forskning og vitenskapelig tyngde. Kåret til USA`s mest innovative selskap 2 ganger på 6 år og rangert på 4 plass av FORBES over de 100 mest troverdige selskapene i USA. Her kan det være smart å tilnærme seg med et åpent sinn. Du blir garantert overrasket hvis du gjør deg kjent med dette selskapet. Ta kontakt for en guidet titt :) Hilsen Thorvald post@financiallysecured.com

Hege H. Hansen

07.01.2012 kl.20:34

Jeg har brukt Galvanic Spa i 4år og er veldig fornøyd!Fine linjer er glattet ut,og det viktigste for meg ,er kanskje at jeg har fått en utrolig glød og friskhet i ansiktet.Var i mange år "avhengig" av make-up krem for en jevnere hudfarge.Det har jeg sluttet med.Nå har jeg min naturlige glød :-) Etter 4års erfaring med aparatet,kom ageloc,og forskjellen ses.Enda jevnere hud!Mye skryt,men det er fakta og må bare prøves!Jeg har begynt å demonstrere forskjellen til venner og kjente ved at jeg tar en behandling på halve ansiktet deres.Og etter bare en behandling ser man en forskjell!Ta gjerne kontakt :hegehh@gmail.com

ns

24.01.2012 kl.10:54

hei, jeg vurderer sterkt å kjøpe en del NuSkin produkter. Har hørt at man får det billigere dersom man ha en distributørkonto? Er det mulig for deg å være min "Sponsors distributør ID"? :)

Alexander Gjørven

01.06.2012 kl.15:09

ns

Vet ikke om du fikk noe kontakt angående spørsmålet ditt, men dersom du skulle være interessert i enten businessen eller produkter kan du ta kontakt på

alexag@stud.ntnu,no

så vil jeg gladelig informere og hjelpe deg så godt jeg kan :)

Mvh Alexander Gjørven - Gold Executive hos NuSkin Enterprises

Anne

17.06.2012 kl.02:21

Jeg googlet newskin og svindel og da kom det opp mange treff. Ville bare si fra.

PirkeSkin

19.06.2012 kl.11:42

Gold Executive er ikke bra nok, vi vil heller snakke med en Platina Executive!

Thorvald, det heter oppfinnsom, ikke innovativ på norsk din kabeltvengelskanalfabet

Jeg kikket på Nuskinsiden og fant bare via en kort gjennomgang av artikler at mye av logikken de baserer produktene sine på er udokumentert tull og tøys. Som f.eks sludderet om at 90% av hudens aldring skyldes "solskader," med tanke på at myten om at solen skader huden/forårsaker hudkreft har blitt grundig motbevist, samt at kostholdet har betydelig større påvirkning på hudens helsetilstand enn sola.

Annet udokumentert sludder jeg fant var tannkremen som liksom skulle bekjempe hull gjennom å bl.a virke mot plakk. Og da er det artig at plakk ikke forårsaker hull i følge den seriøse vitenskapen. Heller ikke bakterier, slik det påstås, og det eneste som faktisk motvirker hull i tennene i følge ekte forskning er tilstrekkelig med mineraler som magnesium, kalsium og silisium i spyttvæsken. Ingrediensene i tannkremen er også helseskadelige i følge forskning, så som følgende -

http://www.ewg.org/skindeep/ingredient/722339/POLOXAMER_338/

http://www.ktradionetwork.com/tag/poloxamer-407/

Linda

27.10.2012 kl.04:50

Nå er Nu Skin kjent for lureri, Nei takk meg til et produkt som er mye bedre, nemlig Aloe Vera produktene til Forever Living!!!!!!

Marianne Sulen

01.02.2013 kl.23:51

Mye rart her må jeg si...Har selv bare gode ting si om Nuskin(ja, Anne, det heter Nuskin, IKKE newskin) både produkter og selskapet, kundeservice og teamarbeid.

Har selv vært Forever konsulent, og oppfølging der var heller slett. Intet system. Gode produkter, men produktsalg gir ikke inntekter ift innsats.

Og Age loc er heeelt fantastisk!

MS

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg dele det jeg kan av oppkrifter, råd og tips for å få et friskere, sunnere og mer balansert liv. På alle plan! Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits