070410: Davids Sandoval seminar 15. april i Oslo

Jeg er vel ikke den eneste som har fått med seg at David Sandoval er titt og ofte i Norge nå for tiden, av flere årsaker. Men en viktig årsak er at han holder seminarer og han promoterer sin nye produktlinje Platinum Health Products. Jeg har mange ganger vært innom og tittet på disse produktene på nettet - og hørt mye positivt om dem, men jeg har ennå ikke fått testet ut noen. Nysgjerrigheten er derimot stor. Jeg har i lang tid vært en tilhenger av Pure Planet-produktene hans, men ser en stor fordel i de nye produktene som er blandingsprodukter hvor du får samlet mange av de gode ingrediensene (hvetegress, spirulina, chlorella, risproteiner osv) i en boks i stedet for å måtte kjøpe separate produkter. Penger og tid å spare. For folk-i-farten vil nok blandingsprodukter være å foretrekke for å gjøre det enkelt og for å være sikker på at man får i seg disse gode næringsstoffene hver eneste dag. Mine favoritter utfra det jeg kan lese er Best of Greens som imponerende nok inneholder både riskli, hvetegress, bygg-gress, havregress, alfalfa, og sjøgrønnsaker som spirulina og chlorella. Nesten for godt til å være sant. Favoritt nummer to må bli C from Nature. Endelig et naturlig C-vitaminprodukt med Camu Camu, Amla og Acerola. Det betyr at jeg heretter slipper å bestille disse enkeltvis fra utlandet. Det har vært både dyrt, tungvint og upraktisk å få i seg. Tusen takk, sier jeg bare! Siste favoritt er uten tvil Ionic Elements som hjelper til med å fylle på med mineraler som kroppen trenger. Og som vi alle trenger. Da jeg ble syk for ett år siden fikk jeg påvist kraftige mineralmangler i kroppen etter å tatt en fullblodsanalyse. Spesielt manglet jeg magnesium, noe som er veldig vanlig og gir mange plager (urolighet, søvnmangel osv). Jeg brukte et lignende produkt som Ionic Elements, bestilt fra David Wolffs nettside i USA - og har hatt mye glede av det. Men, dyrt pga frakt og fortolling.... Nå får jeg endelig tak i et tilsvarende produkt i Norge.

Jeg har tenkt å rydde plass til seminaret neste torsdag. Adressen er Ridehuset ved Akershus Festning. Billetter bestiller du her. Her er en videosnutt hvor David Sandoval snakker litt om produktene sine og forskningen rundt greens. Det skjer virkelig mye rundt dette temaet i Norge nå, ingeting gleder meg mer!

11 kommentarer

Josefin

08.apr.2010 kl.23:57

hei på deg Annema - skriver bare for å si hei og si at jeg fremdeles følger med på hva du gjør!!

Har akkurat vært hjemme på min 4 norges tur dette skole året og selv om hverdagen kommer brått på og ny "jobb" gjør hverdagen ekstra hektisk - har jeg det bare bra!!

Du er så flink som har funnet ut hva DIN kropp trengte og klarer å få det til!!!

Heidi p

09.apr.2010 kl.06:56

God morgen Annema.

Da må jeg bare fortelle deg at samboern min lager mye smoothies og han bestilte før jul her best of greens som han drakk hver morgen, nutrion now med vanlijesmak, og fiberblandingen oghippokrates var veldig fornøyd med disse produktene jeg smakte litt på dem jeg også. Anbefales!!!!!! jeg har sendt david sandervold en melding på facebook og spurt han hvishan kan anbefale tre produkter hvem ville han tatt da :-) Seinest i går sa jeg til sambo skal vi ikke bestille det igjen da vi har vanskelig for å finne frokost men jeg baker lavkarbobrød er veldig godt men er creme fraiche og egg i det som jeg tror jeg reagerer på men er veldig godt.

michi

09.apr.2010 kl.13:43

Han henviser til en undersøkelse om "caloric restriction". Dette har vært på "60 minutes", og forskerne er knyttet til selskapet LifeGenTechnologies. Dette er de eneste forskere som har har fått dette publisert i Science. Disse studiene er tilgjengelig på nettsidene til LifeGenTech. De har et ekslusivt samarbeid med Nu Skin og Harward, og tilsammen sitter de på verdens største genbank knyttet til aldring og genene våre. Sammen har de utviklet en teknologi som heter ageLOC som kommer til å bli inkludert i et tilskudd fra Pharmanex - nettopp for å få våre gener til å fungere optimalt. Dette kommer nok ikke til Norge før i 2011. Dette er jo for de av oss som ikke klarer å endre kostholdet på samme måte som deg AnneMarit. Jeg er uansett mektig imponert!

Strikkelaura

11.apr.2010 kl.21:32

Bare synd David Sandoval har mistet merkevaren sin, og jeg ikke klarer å ta han troverdig lenge.

ET LIV I BALANSE.

11.apr.2010 kl.21:40

Michi: Spennende. JEg har begynt å bruke AgeLoc-serum hver kveld, så nå blir jeg nok fin til sommeren. Forresten nedtur å lese artiklene i uka som har vært hvor man konkluderer med at det ikke er så mye å vinne på å spise mer frukt og grønt (ref. kreftrisiko). Det blir så feil, så feil. Jeg kommer til å skrive litt mer om dette senere.

Strikkelaura: Det visste jeg ikke. Hva er det som gjør at han har mistet sin troverdighet?

Heidi p

12.apr.2010 kl.11:00

Hva er dette serumet du prater om da Anne? "nysgjerrig" hehe....hvor kjøper man det?

Annema

12.apr.2010 kl.11:33

Heidi. Jeg har planer om å skrive litt om det, siden det sikkert er noen av dere lesere som vil høre om det. Annema
å, dette skulle jeg veldig gjerne hatt mulighet til å få med meg! spennende!

rita paulsen

14.apr.2010 kl.11:43

Når begynner dette seminaret...info??

Annema

14.apr.2010 kl.22:59

Begynner kl 16.30.

Besteffekt

21.jun.2011 kl.13:41

Veldig flink man - ifølge David Sandoval er det vel ikke umulig å leve 160 år =)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits