050410: Våropprydning på bloggen

Håper du har hatt en fin påske? Og at det ikke har blitt altfor mye sjokolade og marsipan i magen? Det eneste jeg kan si er at jeg har juicet grønne juicer så og si hver eneste morgen - og gått mange lange skiturer. Det er mine alibi. Men jeg har også skeiet ut og må nok en gang erkjenne at kroppen min uten tvil trives aller best når jeg velger den grønne og lette vei. Magen har protestert en del og energien har dabbet av de dagene hvor utskeielsene har vært størst. Men nå venter hverdagen og det føles faktisk veldig godt å komme igang igjen med mine gode rutiner.

Det er alltid godt å komme hjem. Og alltid godt å få en dag hjemme før man går i gang med hverdagen igjen. Jeg har brukt dagen på å rydde. Både i skuffer, skap - og her på bloggen. Jeg har ryddet litt i kategorioppsettet i menyen til høyre. Med dette håper jeg at dere finner lettere frem til de oppskriftene dere leter etter. Og har du innspill til hvordan jeg kan gjøre det enda lettere for deg, så er jeg selvsagt mottakelig for gode forslag. I morgen legger jeg ut oppskrift på påskens mest populære middagsrett....... En nydelig smaksrik suppe som enkelt kan gjøres vegetarisk.

3 kommentarer

Monica

06.apr.2010 kl.00:42

Selv en blogg trenger vårrengjøring:) Og det ble oversiktlig og fint! Ha en flott dag videre.

ET LIV I BALANSE.

06.apr.2010 kl.11:36

Helt enig. Skulle gjort dette lenge, men det var den tiden da...!

therese

08.apr.2010 kl.23:13

Haha, fantastisk bilde! Den måtte jeg bare rappe :)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits