260310: Superfood cereal: Kjapp frokostløsning

Jeg har ei heller rukket å lage rå granola før påskeferien. Sukk og hulk. Men det finnes løsninger også her. På Røtter og hos Sanabona får du nå kjøpt superfoodblandinger fra Livingintentions laget av rå og spirede ingredienser. Granolaen skal være fylt med en optimal balanse av komplette proteiner, sunne fettstoffer og antioksydanter. Disse to (på bildet) er mine favoritter. Den ene inneholder blant annet blåbær, acaibær, camu camu, spiret bokhvete, solsikkespirer. Min eldste datter er blitt hekta på granola hun også og maser om å ha litt i matboksen hver dag. Hun knasker de som de er eller blander med yoghurt. Jeg foretrekker å spise frokostblandingen til mandelmelk og litt banan. Og jeg har faktisk planer om å lage en ny runde med min egen granolavariant etter påske - og da skal jeg jammen meg dytte inn litt mer superfood (chiafrø, greens, spirulina osv). 

Disse to posene blir også med meg på påsketur i år og kommer garantert til å bli spist opp altfor fort....

Jeg er forresten på nett selv om jeg har påskeferie, så det er bare å følge med! Enn så lenge; ha en fantastisk påskeferie. Måtte du få mange fine skiturer med appelsin og kvikklunsj  (eller nøtter!?) -  og en haug med fregner på nesen!

12 kommentarer

lizz

27.mar.2010 kl.19:08

Takk for tipset :)
God påske

Siw

27.mar.2010 kl.19:24

Hei Annema! Kjempe godt tips. På frokostsiden trenger jeg virkelig inspirasjon! Vet du om disse er glutenfrie?

Riktig god påske:-)

Randi

27.mar.2010 kl.19:45

Var ute hos Tove og fikk prøvesmake før de kom... Nammmmmm.....

Lager også granola selv,men disse er gode i tilegg...

Digger rett og slett camu camu...! Det er sååå deilig i smoothiesen...

Deilig kveld fra Randi

Annema

28.mar.2010 kl.01:31

Ja, de er glutenfrie. Annema

Stine

28.mar.2010 kl.11:43

Flott og interessant blogg! Takk for inspirasjon og tips :)

God påske!

Mari

28.mar.2010 kl.13:10

Jeg liker bloggen din, og har hentet masse inspirasjon herfra! Laget gulerotkake i går =)!

Camilla

28.mar.2010 kl.14:14

Er du interessert i å vinne en RORBUEWEEKEND for 2 personer i LOFOTEN + en RAFTINGTUR med båt??

Se bloggen min for mer informasjon ;)

Marianne

28.mar.2010 kl.15:35

Hei!

Takk for supert tips.

Jeg har et spørsmål angående oppskriften din på bipollenfudge. Jeg prøvde den i går og smaken var svært spennende. Jeg lurer imidlertid på om du bruker pulver av bipollen, eller om du har"granules" i blender før du blander med de andre ingrediensene? (Jeg brukte hele "granules" og er litt usikker på om det er slik det skal være...Hadde tenkt å spørre deg FØR jeg forsøkte oppskriften første gang, men så var jeg så ivrig..). Kan jeg også få spørre om hvilket merke bipollen du bruker?

Ha en fortsatt herlig påske!!

Vennlig hilsen Marianne

Gladdamene

29.mar.2010 kl.10:42

Fin blogg!!

Ta en titt innom vår blogg. Legg gjerne igjen en kommentar. Vi er litt nye med dette med blogging, så blir glade for alle kommentarer!! :)

www.gladdamene.blogg.no

annema

29.mar.2010 kl.14:12

Marianne. Jeg bruker granules, eller sånne små bipollen, er på størrelse med bittesmå frø. Jeg kjører de ikke i blender, men bruker dem som de er. Jeg synes ikke alle typer bipollen blir like god i fudgen jeg lager, jeg foretrekker den organiske fra gojiking. Han er tom for bipollen, så jeg har ikke laget fudge på en stund. Lykke til. Annema

lilja

23.mar.2011 kl.18:48

hvordan smakte det?tenkte å kjøpe meg da vettu

Jeg liker supermat

16.apr.2011 kl.23:53

Det er altid fint å få nye oppskrifter. Takk for innlegget.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits