250310: "Love is a share": Rå "ostekake" med bringebærlokk

Som dere kanskje skjønner er jeg inne på litt lettvinte løsninger om dagen. Tiden strekker ikke til pga skolearbeid og familieliv, så jeg er nødt til å ty til raske løsninger for å leve mest mulig raw nå for tiden. Og det fine er at nå er det faktisk mulig å velge kjappe løsninger. For det har skjedd utrolig mye det siste året på tilbudsfronten. Nå får du til og med kjøpt rå kaker i frysedisken hos Røtter. Ikke veldig billig, men mye "mat" for pengene. Disse to herlige kakestykkene koster rundt hundrelappen, men er til gjengjelt fylt med gode (men ikke slankende) ingredienser og er klar til å serveres til en du er glad i. En til deg og en til meg - "Love is a share". Men den viktigste grunnen til at kakene havnet i kurven min er nok at jeg er nysgjerrig og har lyst til å prøve ut selv. Så lenge jeg vet hva ingrediensene er skal jeg nok få det til. Jeg tipper at bunnen er laget av paranøtter, dadler og agave - og selve "ostefyllet" er laget av blendede cashewnøtter, agave, kokosolje, litt havsalt og sitron - og toppen består av bringebær og sikkert agave.

Jeg takker Funkyfreshfoods for at de bringer ferske rå godsaker ut til folket. Perfekt for den som ønsker hurtigløsninger og ikke er helt stø ennå på å lage rå kaker selv. Kaken skal pakkes pent ned og tas med på fjellet i helgen. Og serveres med andakt til mine gjester. Jeg har allerede sniktestet kaken - og den smaker himmelsk. Og den smaker faktisk ostekake.

6 kommentarer

Randi

26.mar.2010 kl.10:44

De damene har sååå gode smaker på ting de lager:-) Godt å kunne kjøpe take-away kake "når det kniper"...

I min ostekake er det..:

Bunnen: 4 dl.mandler

4-6 medjooldadler

I hurtigmikser... Strø bunnen med kokos før du tar på det andre...

Inn i fryseren

"Osten" :6 dl cashew

saften av en stor sitron

1 1/2 dl agave

1 1/2 dl kokosolje (smeltet og til slutt,men det vet du jo:-)

3/4 vaniljestang

evt.litt salt

Har brukt både foodpr. og vitamix til å blende... Litt tungt for vitamixen faktisk...

Helles oppå bunnen og inn i fryser

Toppen:Jeg har brukt en pakke øko frosne jordbær(200g) og agave...

Denne ble en "seier" i vårt hus:-)

Fiiin dag & deilig påske til deg fra Randi

Randi

26.mar.2010 kl.11:57

P.s..Glemte å skrive at cashewnøttene skal bløtlegges... Du vet det nok,men det kan jo hende at en annen "snapper"oppskriften:-)... Randi

skruttis98

27.mar.2010 kl.12:38

Eg lika og kake :D

Kule blogg foresten XD

gå gjerne inn på min blogg og legg igjen ein kommentar :D:D

Annema

27.mar.2010 kl.18:48

Takk, RAndi! Setter stor pris på å få tips til ostekake. Må prøves.

Gry

28.mar.2010 kl.12:49

Kasta meg over Randi sin ostekake i går. Hadde litt mer sitron i selve "osten" og en ss smelta kokosolje i bunnen for å binde den litt bedre pluss 200 gram ekstra jordbærguffe. Sitronmelisse på toppen. Mektig, deilig og sunn! Kan anbefales!!

Josefine Andrén

09.apr.2010 kl.09:11

Åh, så kul å läsa =)

Vill passa på att tipsa om norges råeste retreat, läs mer på;

http://www.norgesraesteretreat.com/

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits