170310: Ny nøttepose i hus

Hei hvor det går. Jeg har travle dager på skolen, stadig nye oppgaver som skal leveres. Men jeg glemmer dere ikke. Her er bilde av min nye nøttepose. Den gamle (som jeg bestilte fra england) var nokså velbrukt og etterhvert også "sliten", så det var på tide med en utskiftning. Og da jeg så at Sanabona hadde lagt ut nøtteposer på nettbutikken sin var jeg ikke sen. Det er sikkert veldig enkelt å lage sin egen nøttepose, men hvordan skal man få tid til det? Nei, noen ganger (ganske ofte, faktisk) må man bare velge de enkleste løsningene. Så i dag ble det bokhvete, havregryn og tørket frukt med mandelmelk til frokost. Jeg har juicet i mange uker nå, så jeg var klar for en forandring. Håper dere får en kjempefin dag alle sammen. Nå må jeg løpe!


7 kommentarer

Kristina Bergsvik

17.mar.2010 kl.10:40

Fin innlegg. Legger igjen en hilsen. Vil du ta en titt på vårt siste innlegg? :-)

helene

17.mar.2010 kl.12:41

Hei.

Takk igjen for super blogg, blir så gla´og inspirert:)

Mener du en gang har skrevet om B12, rent B12 pulver.

Har du et godt tips om hvor jeg kan kjøpe?

Fin dag til deg,

moromedtips

17.mar.2010 kl.15:49

Hei! Du hadde i 2008 skrevet et innlegg hvor man kunne designe sine egne converse. Har du gjort det? fordi jeg ønsker å designe selv, men på converse.com stod det "us shipping only" går det ikke til norge da,eller? svar meg vennligst på min blogg:)

h a l s t e n s e n olsen

17.mar.2010 kl.16:30

hei elsker bloggen din! har konkurranse på bloggen min, og jeg hadde sotte veldig mye pris på om du ville bli med i den. husk og lese innlegget først! klem meg :) håper du blir med.

Kine

17.mar.2010 kl.19:46

en slik pose vil jeg/må jeg/skal jeg ha!! takk for tips!

Sigrun

18.mar.2010 kl.19:49

Postmannen kom på døra i dag med pakke fra Sanabona: Masse gojibær, hampmel, chiafrø og en nøttemelkpose :)

snupiva

18.mar.2010 kl.21:09

stikk innom bloggen og les om sykehuset som skal bli lagt ned mot alles vilje !

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits