090310: Raw-food i Celebert Selskap hos Trine Grung

Det er ikke mange TV-programmer jeg får med meg midt i uken, og spesielt ikke de som går midt i leggetiden. Så jeg går sikkert glippe av mye moro, eller kanskje ikke!? Nei, jeg får nok holde meg til fredagskveldene mine i sofaen. Da får jeg med meg det meste. Men, jeg har i allefall fått med meg ryktene om at festlige og fritt-talende Trine Grung serverte tre retters raw food til middag i forrige ukes Celebert Selskap på TV3. Det så ut til at hun fikk god hjelp fra Tove i Sanabona for å planlegge selskapet sitt. Hun serverte papayasalat med chili og peanøtter til forrett, raw-food-lasagne til hovedrett og jordbærsorbet med hvit sjokolade og gojibær til dessert. Det virket som maten falt i smak hos i utgangspunktet litt skeptiske gjester. Men "kjøttmonsteret" Kathrine ble aldri helt overbevist og savnet kjøtt! DU KAN SE EPISODEN og finne oppskriftene på rettene HER. Jeg fikk faktisk lyst til å prøve flere av rettene, Trine Grung! Og jeg fikk også lyst til å være med på middagen! For makan til herlig gjeng skal du lete lenge etter! 

11 kommentarer

Amfitriti

09.mar.2010 kl.12:50

Det programmet skulle jeg gjerne sett:-)

Trine Grung

09.mar.2010 kl.13:44

Smask! De smakte upåklagelig kan jeg røpe!! Gleder meg til mer kursing!!

ET LIV I BALANSE.

09.mar.2010 kl.15:19

AMFITRITI: Du kan se den ved å gå inn på linken i innlegget mitt.

Trine: Det tror jeg på! Må nok prøve disse rettene dine. Kurs er fin inspirasjon - sjekk raw-food.no, supernature.no - også har du jo Tove. Lykke til videre på raw-food-stien, mye moro og smakfullt i vente. Annema

Pia

10.mar.2010 kl.10:12

Oj, så fristende! Dette er mat jeg må prøve på neste venninnekveld hjemme :-) Tusen takk for tips!
maten som bøe servert så helt herlig ut!!:)

kaiaindiane

10.mar.2010 kl.13:31

Nå ble jeg ekstremt sulten;o

Marthe

10.mar.2010 kl.13:41

Hei : ) mitt navn er Marthe. Jeg skriver blogg om min psykiske lidelse, og hverdagen rundt det. Hovedmålet med bloggen er at andre kan lese, kjenne seg igjen, og kanskje få hjelp av akkurat denne bloggen. Alt for mange er anonyme nå til dags, og mottar ingen form for hjelp. Men først må bloggen frem i lyset. Det ville vært veldig fint om akkurat du kunne besøkt siden, og kanskje legge igjen en kommentar. Mange setter pris på bloggen allerede. KlemMarthe.

Ellen

10.mar.2010 kl.21:36

kjempe blogg! Maten så god ut :)

Anette

11.mar.2010 kl.15:39

Inspirerende innlegg!

Bente Dahl Svendsen

12.mar.2010 kl.14:43

Hei - ville bare tipse deg om denne boken som akkurat er kommet. Kjempefin!

Raw food på norsk

De beste oppskriftene på naturlig mat

Erica Palmcrantz og Irmela Liljakr 299,-

ISBN:9788202322694ISBN-

I Raw food på norsk får du en praktisk innføring i raw food og massevis av inspirasjon og herlige oppskrifter på maten som er stappfull av næring. Det handler om å tilberede mat uten oppvarming over 40 grader for å bevare mest mulig næring og energi.

Høyst sannsynlig kommer du til å se på frukt- og grønnsakdisken med helt nye øyne etter at du har prøvd disse oppskriftene! Oppskriftene er enkle, sunne og fylt av livskraft.

En ekstra bonus: Raw food er naturlig slankemat. Prøv for eksempel søt morgengrøt med frukt, granateplejuice, zucchinipasta med sjampinjonger, avokadosuppe, linfrøkjeks og brownies.

Raw food på norsk

I Raw food på norsk får du en praktisk innføring i raw food og massevis av inspirasjon og herlige oppskrifter på maten som er stappfull av næring.

mvh Bente dahl Svendsen

ET LIV I BALANSE.

12.mar.2010 kl.17:22

Hei!

Takk for tips. Jeg har den samme boken, bare at den heter Raw Food på Svenska. Jeg antar det er samme boken, bare at den er oversatt. Har hentet mye inspirasjon herfra. Hilsen Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits