020310: Sanabona har åpnet nettbutikk

Endelig har Sanabona åpnet nettbutikk. Dermed blir det enda lettere for deg som ønsker å bestille varer derfra. Markedet for raw food og superfoods er i sterk vekst - og det kommer stadig nye leverandører ut med produkter på markedet. Det er slettes ikke alle som har produkter med like bra kvalitet, så jeg anbefaler å lese ingrediensoversikter og produsentland før du kjøper. Når det gjelder gojibær er det ingen tvil; Sanabona har de desidert beste bærene. Prøv selv. Kjøp en pose med "vanlige" gojibær, de er nokså garantert tørre og smaksløse - og dyrket frem i Kina. Sanabonas bær er både store og saftige - og veldig mye bedre enn alt annet. Og disse gojibærene kommer garantert fra Tibet. Det er ikke uten grunn at de ansatte på Røtter kaller disse bærene for gojibærenes "Rolls Royce".

Jeg ser at Sanabona har kommet med et par nye produkter, og det gleder meg. De selger nå vaniljepulver, gule linfrø og sorte sesamfrø - det må jeg se litt nærmere på. Vaniljen har jeg allerede anskaffet meg hos Røtter - og den smaker himmelsk! Nei, nå må jeg jobbe. Men først må den store tekoppen min frem. Kanskje jeg skal gjøre som her, ha oppi en liten neve med gojibær. Ha en fin kveld, dere.

8 kommentarer

Merete

02.mar.2010 kl.23:10

Har ennå tilgode å smake gojibær, men tror jammen jeg skal prøve om ikke så lenge. Takk for tipset om tibetanske bær. Var i Tibet for et par år siden. Et fasinerende land!

Wilde

03.mar.2010 kl.00:47

Har kommet over en del supermat/raw food - blogger i det siste, og begynner å få øynene opp for denne vidunder-maten. Men én ting jeg har lurt litt på; hva smaker de gojibærene? Hva minner smaken om? Hadde vært spennende å prøve de ut (:

Anett Hjorthaug

03.mar.2010 kl.10:55

Hei

Jeg har lest en del på bloggen din og lurer på om du kan hjelpe meg med noe; jeg lurer på hva man kan gi barn av søtning når man vil unngå sukker ?

Ungene mine er dessverre havnet i sukkerfellen fordi de spiser havregryn til frokost og har fått litt sukker på denne - nå ser jeg at eldstejenta (6år) vil ha mer og mer sukker og tilogmed "stjeler" sukkeret som jeg setter bort - for å ha på mer når jeg går ut av rommet.

Jeg har Stevia i hus, men kan jeg gi ungene mine dette som søtningsmiddel på grynene ?

Ninka (Kjernesunn Familie) bruker noe hun kaller "Bjørkesøt" vet du om dette finnes i Norge og om dette kan gis til barn ?

Jeg vil svært gjerne at ungene ikke skal spise rent sukker slik de gjør nå, men når de første har vennet seg til denne søte smaken på grynene vil det være svært vanskelig å plutselig nekte dem sukker uten å erstatte det med noe annet...

(de velger av og til syltetøy på grynene istedetfor, og da får de syltetøy uten tilsatt sukker)

Hva velger du til dine barn til frokost ?

Håper på svar fra deg :-) og takk for en flot og motiverende blogg !

M and Dee

03.mar.2010 kl.13:17

Så bra!

Always and forever - M and Dee

Emelie

03.mar.2010 kl.22:11

Hei,

husker du skrev et innlegg for en stund siden om at du lette etter vannflasker som ikke var "giftige". Tenkte tipse deg om siden www.bleieboden.no som selger vannflasker fra merket ThinkSport i rusfritt stål. Flaskene lages uten stoffene Bisfenol-A (BPA),PVC, ftalater, bly, melamin, nitrosaminer og alle giftige kjemikalier. Nå er jeg ikke så innsatt i dette at jeg vet hvilke stoffer som er "farlige", men det høres jo i hvertfall bra ut. I tillegg er de på salg frem til 10 mars!

Hilsen Emelie

Amfitriti

03.mar.2010 kl.22:39

Hei, bjørkesøt fåes i de fleste helsekostbutikker, du kan også prøve sukrin, det ser ut som, og smaker ganske likt som sukker, og påvirker ikke blodsukkeret:-)

Annema

04.mar.2010 kl.21:52

Gojibærene smaker....ja hvordan forklarer man det....litt søtt som tørkede bær....men også litt syrlig. Egentlig ganske vanskelig å beskrive smak med ord. Noen bedre forslag?

Anett: Ja, ikke lett det der. Barna våre har i perioder spist havregryn med melk til kveldsmat, men de har aldri fått sukker på. Noen ganger har de hatt oppi rosiner, andre ganger litt bringebærsyltetøy. Jeg tviler på at det blir bra med Stevia oppi...neppe. Jeg tror kanskje jeg ville satset på rosiner, eller skiver med banan, eller litt syltetøy. Bjørkesøt finnes på helsekostbutikker. Jeg har det i hus, men bruker det ikke så ofte. Sukrin har jeg også, det kan fungere. Men det smaker søtt på en annen måte enn sukker...så prøv deg frem. Det beste er selvsagt å venne dem til å ikke bruke sukker. Her spises det også en del havregrøt til frokost. Og da blir det brunt rørsukker oppå - blandet med masse kanel. Og rosiner. Har ikke klart å kutte ut det, så jeg vet hvordan det er.....og har man blitt vant til sukker på grøten så er det ikke så lett å kutte det ut. Når vi har litt god tid lager jeg smoothie til frokost eller ferskpresset juice i juiceren min.

Takk for tips Emelie! Alltid nyttig med gode tips. Annema

Karl

13.sep.2011 kl.14:05

Hei.

Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt supermat billigst i Norge? Det billigste jeg har funnet så langt er www.foodz.no

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits