200210: Juicefeber

Ungene her i huset har juicefeber - og det er moro synes jeg. Da jeg hentet barna på skolen fikk jeg overlevert en stor handlepose med frukt pga stort overskuddslager av frukt foran vinterferien. Jubel! Dermed var alle de små engasjert og klar for juicing i ettermiddag - og det beste av alt var at de selv fikk velge hva de ville ha oppi. Foreløpig går det i 90-100% frukt, men jeg håper å lure litt mer grønnsaker oppi etterhvert. Den ene valgte eple, pære og appelsin, den andre valgte eple, appelsin og gulrot - og sistemann var såpass avansert at han valgte epler, appelsin, sitron, litt gulrot og tinte bringebær av alle ting. Godt ble det uansett.

Neste uke er det vinterferie her på Østlandet. Jeg har planer om å fokusere på familielivet denne uken. Men familieliv betyr jo også mye kos - god mat og drikke. Så jeg håper å kunne publisere noen gode retter til dere i løpet av uken som kommer. Og noen utskeielser blir det garantert. Bare vent og se!


8 kommentarer

Padledamen

20.feb.2010 kl.01:19

Juice er sunt - året rundt! Fiiin blogg:-)

Maiken

20.feb.2010 kl.13:10

juice er jo bare utrolig godt. Nesten som smoothie det der da. Det har jeg fått helt dilla på i det siste! ;D haha! NAM!

21.feb.2010 kl.12:07

Samme her. I dag ble juicen min veldig grønn: en stor neve spinat, 1/3 agurk, 1/2 eple, litt ingefær og en gulrot. Mannen min synes ikke det var så godt, så smakssansene mine er nok i endring - for hos meg går det rett ned! Smil. I dag har jeg lovt å lage en ordentlig sjokoladekake til barna - brownies! Det er jo vinterferie. Den må være glutenfri, men den må også være god og helst "normal" - ifølge barnet mitt som har cøliaki. Nå har jeg fått noen gode tips fra en venninne som nettopp har hjemkommet fra Australia og opplevd en fantastisk verden av gode smaker - så oppskriften er så og si klar. Oppskriften kommer så snart resultatet er klart - og kaken er godkjent. Smil fra Annema

Natasja

22.feb.2010 kl.10:21

Hei Annema!

Henger fremdeles med i den nye bloggen din jeg:) Lurte på om du kunne svare meg på noe:

Jeg husker at du ønsket å utdanne deg til fotograf, og det er noe jeg og vurderer nå. Hvilken skole har du valgt? Det er så mange alternativer synes jeg. Og kan du si meg hva kurset med Morten Krogvold du deltok på for en tid tilbake het?

Vennlig hilsen Natasja

Julie Maarud

22.feb.2010 kl.12:16

fin blogg :)

22.feb.2010 kl.14:05

Natasja. Send meg en mail til annemarit@me.com, så kan jeg gi deg noen råd.

Lene

22.feb.2010 kl.16:17

Prøvde nyinnkjøpt juicer i helgen. Først luktet det svidd og det kom litt røyk fra den, så sprutet det overalt med mørkerød juice:-) men det ble bra til slutt! så håper på flere oppskrifter fra deg! nettopp funnet frem til bloggen din etter at jeg har vært på detox. Super inspirerende blogg!!!:-)

Annema

22.feb.2010 kl.21:00

I alle dager. Hørtes jo veldig dramatisk ut!? Jeg kommer med flere oppskrifter. Promise. Hvis du har kjøpt den samme som meg så følger det med DVD hvor Jason Vale gir deg mange gode oppskrifter. Hilsen Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits