180210: Har du prøvd Zumba?

Det er Zumba-feber i Norge. Er du med? Vel, jeg hadde ikke hørt om Zumba før jeg ble invitert med for noen uker siden. Nå har jeg prøvd to ganger - og det er kjempegøy - og ganske slitsomt dersom man virkelig lever seg inn i musikken og følger instruktørene. Zumba er latinodans overført til treningssenteret - og ser ut til å ha overtatt helt for aerobic. Det er fulle saler, massevis av hoftevrikk og høy stemning, og du er innom de fleste latino-genrene i løpet av en time. Det kan vel sies å være en form for intervalltrening hvor tempoet hele tiden endres alt etter hvilken genre du danser. Enkelte treningssentere arrangerer også Zumba Party med 90 minutter intensiv Zumba, gjerne med flere trenere til stede - og topp stemning. Vil du vite mer kan du se på dette klippet fra noen år tilbake (fra USA). Evt ta en titt på Elixia sine sider.

Let´s Zumba! Jeg hadde faktisk tenkt meg på en Zumba-time i morgen eller i helgen, men det rekker jeg desverre ikke. Så da får jeg finne på noe annet. For det er ingen tvil om at jeg har det best når jeg trener regelmessig. Det har jeg følt på kroppen gang på gang på gang... Og det gøyeste av alt er å trene variert. Og da er dans en fin måte å få variasjon på.

2 kommentarer

zumba er genialt=) alle som elsker dans burde prøve det!

Sigrun

19.feb.2010 kl.13:36

Her ute "på bygda" er det ikke noe Zumba som jeg vet om, men vi har jo Rørosmartnan! Jeg var der i går og danset pols hele kvelden. Stappfullt på dansegulvet fra det øyeblikket spelmennene satte igang - utrolig artig! Kjenner det i beina i dag... Jeg dansa til og med med en tidligere norgesmester i tango!

På lørdag er det tilbake for en runde til.

Rørosmartnan bør forøvrig oppleves uansett om man liker å danse gammeldans eller ikke :-)

www.rorosmartnan.no

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits