14.02.10: Topp-plassering på 40+ listen!

Jeg fant forklaringen. Blogg.no har - som en av dere helt korrekt beskriver - gjort det mulig for sine lesere å søke på kjønn og alder. Og når du klikker deg inn på 40+ ligger jeg helt øverst. Hurra! De nye søkemulighetene har resultert i en kraftig økning i trafikken utover dagen i dag. Fantastisk artig. Det inspirerer til videre arbeid med bloggen min fremover. Vi får krysse fingrene for at mange av dagens nye besøkende kommer tilbake i dagene fremover.

(Fra tidligere i dag: Jeg har doblet antall besøkende i dag. Jeg har aldri noensinne hatt så mange besøkende. Enten er det en feil hos blogg.no - eller så har noen skrevet om bloggen min et eller annet sted i dag. Er det noen av dere som vet? Jeg jobber med å legge ut oppskrift på risrullene i mellomtiden jeg...kommer veldig snart. Håper alle dere jenter har hatt en fantastisk dag med masse oppmerksomhet i dag? )

8 kommentarer

juliejuvente

14.feb.2010 kl.22:23

Hei =) Jeg vet hvorfor du har fått så mange lesere. Det er fordi blogg.no har lagt til en ny funksjon på fremsiden hvor du kan finne topplisebloggere i forskjellige aldersgrupper og dersom vi tyrkker på 40 år eller eldre er du på FØRSTEPLASS =) Ha en god dag videre og husk å lese min blogg

ET LIV I BALANSE.

14.feb.2010 kl.22:29

Takk for tips. Skjønner at jeg ikke er helt oppdagert. Skal nok besøke deg på bloggen ja. Hilsen annema

Marthe

14.feb.2010 kl.22:36

Gratulerer med førsteplassen :))

Amfitriti

14.feb.2010 kl.22:37

Også har jeg en lenke til deg på bloggen min:) Vet ikke om det har noe å si? Jeg synes du er så inspirende, og følger bloggen din:)

ET LIV I BALANSE.

14.feb.2010 kl.23:20

Tusen takk for hjelp! Alle monner drar! Jeg er i dag oppe i snart 1000 lesere. Never been there....vi får se hva morgendagen bringer. Annema

Christina S

15.feb.2010 kl.20:59

Lesen ingen andre blogger, bare din, Annema!

Kine

16.feb.2010 kl.15:46

supert at en så bra blogg om helse er på førsteplass på en av listene da!!! :)

Regine

18.feb.2010 kl.21:19

Haha, en 42 - åring stjeler et bilde fra hotornots.. Jah, da har vi sett det også...

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits