260110: Ut på tur med (sukkerfri) toddy i sekken

I dag gjorde jeg noe som jeg har snakket om (for meg selv) å gjøre i årevis: nemlig å gå på skitur innover i marka på morgenen (istedet for å trene). Jeg dro sammen med en medstudent. Selvsagt med kamera i sekken. Litt over en times treningstur. Minus 7 grader. Litt tåkete, men sola tittet også frem. Rim på trærne. Svett og god. Fantastisk deilig! For de av dere som kjenner Oslomarka, så gikk vi på venstre side av Sognsvann og tok de lange bakkene oppover til Ullevålsseter. Her tok vi en rask rast og nøt en varm blåbærtoddy. Nam! Vi dro også frem kameraene og tok litt bilder. Så bar det nedover til Sognsvann på andre siden. Dette kan virkelig anbefales. Det var overraskende mange Osloboere på tur i dag tidlig. I tillegg møtte vi denne sjarmerende og litt frekke "karen" på Ullevålsseter. Han vandrer fritt rundt på tunet og tigger mat fra de gjestene som våger å sette seg utendørs. Han var også god på å pirre på seg andre firbente dyr. Og finner han ikke noe matrester hos gjestene, ja så vipper han opp lokket på søppelkassa med hodet og stikker snuten nedi for å lete etter rester. En meget underlig og bestemt liten fyr....Og har du lyst til å prøve deg på en sukkerfri blåbærtoddy, så kjøper du en flaske sukkerfri blåbærsaft (eller annen bærsaft) fra helsekosten. Blir det for lite søtt for deg (eller for de små), så drypper du bare oppi bittelitt Stevia - evt en blanding av Stevia og Sukrose (eller annet søtt, eks agave). For min gane smakte det helt utmerket uten noe søtt. Takk for tipset, Helene. Det skal adopteres her i huset.

4 kommentarer

Pia

27.jan.2010 kl.17:48

Fantastiske bilder Anne Ma! Keep up the good work!

Annema

27.jan.2010 kl.23:01

Tusen takk Pia. Jeg står på. Annema

Mette

28.jan.2010 kl.02:39

Åh, dette ser bare helt fantastisk ut for oss som er på tur i varme strøk. Håper inderlig vi får nyte litt at dette når vi er tilbake i midten av februar. Kanskje vi skal ta en skitur sammen?

Annema

28.jan.2010 kl.07:16

Selvsagt, Mette. Jeg er klar. Håper vinteren holder seg fast til dere er tilbake! Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits