190110: Abonnement på "Get Fresh Magazine"

Jeg har lenge tenkt på å anbefale dette magasinet til dere: Get Fresh Magazine. Perfekt lesestoff til de av dere som spiser en del raw food og som hele tiden trenger inspirasjon og lesestoff for å holde kursen fremover. En god erstatning også for den som synes at Mat&Helse ikke lenger dekker ditt behov. Jeg har abonnert på bladet siden i fjor vår og er veldig fornøyd. Jeg blir så glad hver gang det dumper ned i postkassa mi (4-5 utgaver per/år) - og jeg leser bladet fra perm til perm. Bladet er "glossy" og inneholder massevis av artikler som går i dybden på temaer innenfor helse og raw food. I tillegg er det alltid med spennende oppskrifter og fine intervjuer. Du kan abonnere på bladet herfra - og fra samme nettside finner du massevis av nyttig informasjon, tips og nyttige linker.

3 kommentarer

Inspirert

20.jan.2010 kl.00:22

Hei!

No har eg lest bloggen din i snart 5 mnd.

Eg syns du har en fantastisk blogg med masse spennande og nyttig innhold.

Tusen takk for at du hjelper meg å finne fram i "jungelen" av informasjon som fins der ute.

Eg har tillit til det du skriv og er kjempeglad for at eg fann fram til denne bloggen.

PS! Eg har tipsa mange av vennane mine om bloggen, og dei er over seg av begeistring!

Annema

20.jan.2010 kl.08:32

Inspirert: Wow. Tusen tusen takk. Det er så utrolig givende å høre sånt. Og det gjør at jeg holder koken. Jeg var på et nytt raw food kurs denne uken - og etter en lang samtale med deling av erfaringer med hun som sitter tvers overfor meg ved bordet - viser det seg at hun har vært leser av bloggen min helt fra starten. Og hun har prøvd mange av mine oppskrifter. Det er så gøy. Dere er rause med tilbakemeldinger, det setter jeg pris på! Hilsen Annema

Lise H

20.jan.2010 kl.10:36

Jeg er nu en abonnent, takk for tipset:)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits