221209: Spicy gresskarfrø

Disse spice gresskarfrøene lagde jeg for første gang i sommer. Det var fra en av raw food chef Russel James sine kokebøker jeg ble inspirert av. Denne gangen lagde jeg marinaden på ren intuisjon. Jeg bløtla frøene over natta. Helte ut vannet og skylte godt. Så helte jeg over litt tamari og rørte inn himalayasalt, kummin, litt løkpulver, chili, ingefær og koriander. Blandet godt. Spredte utover en dehydratorhylle og tørket til frøene ble sprø og fine. Kan brukes som ren snacks eller som tilbehør i supper og salater. Mulighetene for krydder og smakstilsetninger er uendelige. Prøv deg frem og bruk det du liker.


 


Én kommentar

Tall girl

31.des.2009 kl.17:15

Denne må jeg prøve! Jeg pleier å tørke gresskarfrø og vannmelonfrø over middels varme i en panne og spise som snacks. Klarer aldri å slutte å spise når jeg først har begynt... Men det er i alle fall sunt! :o)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits