161209: Ny inspirasjon & grønnkålchips!

Invitasjonen jeg fikk på mail for noen dager siden kom på et perfekt tidspunkt. Vi er på full fart inn i julen - som tradisjonelt består av veldig tung mat. Og jeg har hatt det så travelt i det siste at jeg ikke har hatt tid å tenke på hvordan jeg skal gå dette i møte. Jeg kommer til å spise det jeg har lyst på i julen, men jeg har også et sterkt behov for å leve som jeg har gjort det siste året. Kroppen min sier klart i fra hvis jeg kommer for skjevt ut med kosten. Så, i ettermiddag var jeg på inspirasjonskafe i Sørkedalen og fikk nok en gang nyte maten fra Madhu´s Magiske Mat. Regnbuesalat med grønnkålchips og rå sjokoladekake til dessert. Med i vesken hjem hadde jeg to poser med grønnkålchips, halvparten er allerede spist opp. I tillegg til god mat fikk jeg ny inspirasjon ved å møte andre kostholdsinteresserte mennesker. Jeg møtte blant annet lege Christian Darling i Kilden Helse.  Et spennende møte - som ga meg nok inspirasjon til å gå en grønnere jul i møte. Ikke så mye nytt for min del - men det er viktig med stadige påminnelser om hvorfor man gjør som man gjør. Det gleder meg også å høre at det stadig dukker opp nye aktører på markedet. Nettsiden Lev Yngre er på banen med både oppskrifter og etterhvert også ingredienser som mange av oss ønsker til Norge. Jeg gleder meg til å følge med her.

For dere som ønsker å vite med om Christian Darlings og hans "likemenn" ta en titt på Trygg Helse sine sider - og for noen kan kanskje denne videoen være interessant å se på.

Ellers kan jeg love dere at jeg skal begynne å eksprimentere med grønnkålchips så fort som mulig. Jeg har hatt det i bakhodet lenge, men nå har jeg omsider fått smakt herligheten. Dersom noen av dere har en oppskrift på grønnkålchips som MÅ prøves, send den til meg - så lover jeg å publisere.

2 kommentarer

Grønn

17.des.2009 kl.20:28

Grønnkålchips høres spennende ut. Krysser fingra for at du deler oppskriften med oss etterhvert!? :)

Annema

17.des.2009 kl.21:42

Å jada. I hvertfall hvis den blir god.... Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits