011209: Adventstiden i gang

Jeg har løpt rundt meg selv i over en uke nå. Adventstida kom litt for raskt på meg i år. Derfor utrolig deilig med en rolig dag hjemme uten for mange planer. Men i morgen er jeg på farten igjen. Jeg benyttet derfor sjansen og satte i gang med tradisjonell kakebakst for ungene med venner i ettermiddag. Selvsagt veldig populært. Stor innsats fra både store og små. Selv har jeg tenkt å lage pepperkaker og konfekt på raw-food-måten. Forhåpentligvis veldig snart - og da får dere selvsagt "rapport". Ellers lagde jeg en fortreffelig bokhvete tabouleh i helgen. Jeg tok flotte bilder - også har jeg klart å slette bildene. Sånn går det når det går litt fort i svingene.

Her er en liten stemningsrapport fra dagens aktivitet (som er veldig lite raw):
kake

kake4

kake8

4 kommentarer

Maja

01.des.2009 kl.23:37

Hei :)

Så hyggelig å se et innlegg fra deg igjen! Jeg skal kjøpe meg blender og husker at du hadde et innlegg eller skrev noe om Blendtec. Er blitt så inspirert av alle smoothie-oppskriftene dine at nå må jeg også anskaffe meg blender!

Er du fornøyd med blenderen din og hvordan fikk du kjøpt den?

Maja

Siri

02.des.2009 kl.21:56

Gleder meg helt villt mye til raw-food pepperkaker, de må du ikke vente for lenge med :):)

Annema

02.des.2009 kl.23:30

Maja: Jeg er superfornøyd med min Blendtec blender som jeg kjøpte via UK Juicers. Kan ikke leve uten den, for å si det sånn.

Siri: Må bare få avsluttet de siste skoleprosjektene mine...snart.

Desiree

03.des.2009 kl.09:15

Hei! Har lest bloggen din og synest rå mat er interessant. Har du anledning å sende meg en mail? MVH Desiree

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits