011109: Happy Halloween

Håper dere alle har hatt en super helg? Mange av dere har sikkert feiret Halloween. Jeg merker at tradisjonen med Halloween blir sterkere for hvert år som går. For ti år siden var det ikke mange av oss som feiret Halloween, men nå er det nærmest en selvfølge - og et krav fra de små. Så da var det bare å sette i gang å stelle i stand. Her er småttisene i gang med å rense gresskar tidligere denne uken. Resultatet ble noen herlige Halloweenmasker som stod på trappa og gliste når gjeng etter gjeng med utkledde barn stod på døra og "tigde" godteri i går kveld. Men ikke nok med det. Innmaten fra gresskarene ble en suverent god gresskarsuppe! Mye bedre enn den jeg lagde i fjor. Kan egentlig ikke sammenlignes. Jeg lover dere å legge ut oppskrift på den til uka. Jeg tør påstå at det er en av de beste suppene jeg noen gang har laget. Full av smak, spicy og litt asiatisk "swung" over den! Det ble også mye annet snadder på Halloween, blant annet rå sjokoladekake med hjemmelaget (og rå) bringebærsaus, rå sjokoladekuler og rå fruktremser i herlige farger. Alt kommer på løpende bånd til uka. Promise.

Her er en liten "stemningsrapport" fra forberedelsene.....
halloween
Innmaten skal ut, minst mulig må gå til spille....
halloween2
Her må det jobbes....
halloween
Gresskarfrøene kan du fint ta vare på......
halloween1
Smile! Er vi ikke fine?

2 kommentarer

Marte

02.nov.2009 kl.02:27

Heisann:=) Jeg er veganer og har så vidt begynt å snuse på raw food. Mange spennede oppskrifter og tips her inne. Tenkte å prøve ut noe en dag. Veldig greit å finne en blogg om emnet på norsk. Veldig inspirerende blogg!

Vibeke

02.nov.2009 kl.07:18

kjempefine! gleder meg til nye oppskrifter:)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits