251009: Snille bier er å foretrekke....

0507131527483tokrukkerHva skulle vi gjort uten biene dere? Og skal man først ha honning i huset som alternativt søtningsmiddel, så er det jo kjekt at de kommer fra en snill og vennlig bieproduksjon. Snille bier som lager nydelig økologisk og RÅ lynghonning - som attpåtil er norsk - er absolutt å foretrekke. Jeg har lenge vært på utkikk etter en god og norsk honning, spesielt siden jeg synes den rå Manukahonningen fra New Zealand som Supernature selger er langt over det jeg gidder å betale (spesielt med to små prinsesser i huset som ELSKER honning). 389 kroner for et glass blir for drøyt, til tross for de terapeutiske egenskapene som fremheves. Jeg ble derfor glad da jeg oppdaget Snill Bie fra Bømlo og stoler på at den holder mål. Prislappen er "skarve" 65 kroner og du skal kunne finne den på nærmeste Sunkost-butikk eller her evt ta en titt på forhandlerlisten på nettsiden til Snill Bie.

Og er det noen som lurer på hva jeg mener med rå honning, les her.

5 kommentarer

Line

26.okt.2009 kl.10:01

Hei! Jeg oppdaget bloggen din for en liten stund siden, og den er akkurat hva jeg har lett etter med tanke på sunne og "rå" oppskrifter etc! Du inspirerer!

Dersom du er interessert i honning, er det en fra hjembygda mi som selger honning som ble rørt for kun få dager sider. De selger kun nå i "sesongen" og den er flytende, men vil etterhvert sukre seg dersom den ikke fryses. Den er såvidt jeg vet ikke varmebehandlet, men det sjekker jeg selvfølgelig opp hvis du er interessert. Isåfall kan du jo svare på kommentaren her, og legge igjen en mailadresse så kan jeg ta kontakt.

Uansett - takk for en interessant blogg som jeg nå abonnerer på:o)

Anna

26.okt.2009 kl.22:26

Økologiske produkter fra den andre siden av verden blir jo bare totalt feil. De er ikke mye økologiske i det de lander i Norge etter å ha blitt fraktet på all mulig vis som ikke er særlig miljøvennlig. Jeg er absolutt enig i å velge norske produkter! Snill Bie har utrolig god honning!!

Annema

26.okt.2009 kl.22:43

Line: TUsen takk for generøst tilbud! Jeg har nok snill honning i skapet for en stund og det brukes ikke så veldig mye her i huset. Men igjen - tusen takk! Ha en fin-fin kveld.

Anna: helt enig!

Maya Lena

24.nov.2009 kl.21:24

Kjempebra side!! Masse inspirasjon å hente her, tusen takk!

Bolla

28.nov.2009 kl.09:22

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3199779.ece

Biene dør.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits