231009: Næringsrik smoothie etter trening

Jeg må jobbe i studio med en skoleoppgave i hele dag, så da må jeg ty til litt hjelp fra Tim Van Orden enda en gang. Denne smoothien er super å drikke etter en hard treningsøkt. Og mangler du noen av ingrediensene er det bare å utelukke dem eller ha i noe annet. Hvis du ikke har prøvd hemp ennå vil jeg anbefale deg å se nærmere på det. Jeg har både hempmel, hele hempfrø og hempnøtter (hempfrø uten skall) stående i skapet og jeg bruker disse nesten hver eneste dag. Du finner hemp-produkter i flere helsekostbutikker nå (har sett det både på Røtter, Bislett Helsekost, Supernature, Sunkost osv) og flere steder på nettet.

Ha en strålende fredag (selv om det regner...).

4 kommentarer

Randi

25.okt.2009 kl.11:41

Du er en skikkelig "tøffing"altså:-))Hemp er bare sååå vondt!...også følger du programmet til David W..WoW!

Ellers er det nok mye likt i "matveien"bortsett fra at jeg ikke greier noe varm mat...

Ha en suuuper søndag fra Randi

Annema

25.okt.2009 kl.13:16

Randi: Neida, hemp er ikke vondt. Bare en vanesak. Og hempnøtter (uten skall) er jo kjempegodt! Mild smak. Men hele nøtter er nok litt tøffere smaksmessig. I går lagde jeg vafler til barna av jyttemel, quinoa, havremel og hempmel. De gikk ned på høykant. Blir du dårlig av varm mat eller liker du det bare ikke? Jeg får fortsatt litt sug etter varm mat innimellom, men klarer jeg fint uten i perioder. Ha en fin dag du også. Hilsen meg

Sigrun

25.okt.2009 kl.21:53

Jeg har også blitt veldig glad i hemp - men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal bruke de hele frøene. Har en kilo stående. Blenderen min klarer ikke å knuse dem. Jeg kan kanskje prøve å spire dem?

Annema

25.okt.2009 kl.22:20

Sigrun: Det kan du helt sikkert. Du kan jo prøve å få malt dem til mel på en eller annen måte (kaffekvern eller lignende). Klarer ikke blenderen din å male dem når du har dem i smoothies etc bør du heller satse på hempmel eller hempnøtter uten skall... Lykke til. Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits