211009: Svineinfluensa: Finnes en naturlig mirakelmedisin?

iamsorrydoctorkopiJeg har foreløpig forhold meg nokså passiv til det som skjer rundt svineinfluensaen og har ikke tatt stilling til hva jeg gjør vedrørende vaksine. Men nå som Osloskolene (ifølge media) er hardt rammet av influensaen og vaksinen er rett rundt hjørnet er det jo greitt å gjøre seg noen konkrete tanker omkring dette.

Jeg undrer meg over at en vaksine er utviklet på så kort tid uten å ha blitt testet grundig nok på hvilke langtidsvirkninger den har på kroppene våre....at jeg stadig mottar mail med informasjon om at vaksinen har et innhold som slettes ikke er bra for oss og er direkte skadelig. Er det noe poeng med en vaksine som skaper flere problemer enn den redder mennesker? Jeg undrer meg over at jeg stadig hører om helsepersonell som er skeptisk til å ta vaksinen....og ikke minst at helsemyndighetene vurderer å anbefale alle å ta vaksinen. Hva er det som skjer? Og hva skal jeg tro på? Og hva skal jeg gjøre når vaksinen omsider er her? Jeg er veldig skeptisk og har slettes ikke lyst til å ta noen vaksine. Overhodet ikke! Og hva gjør jeg med mine barn? Jeg er nødt til å ta et valg for dem. Dette er et dilemma som jeg helst skulle vært foruten. Men svineinfluensaen er nå engang her og vil ramme mange av oss. Så jeg har scannet litt rundt etter alternativer. For hvilke alternativer har jeg? Å styrke immunforsvaret mitt maksimalt og satse på at det holder? Eller finnes det noe annet "der ute" som kan ta knekken på tøffe influensaviruser som den vi står overfor nå? Jeg har lest litt rundt og funnet mye spennende lesning. Jeg har blant annet lest om Sølvvann og MMS. Her er også en norsk nettside som forklarer litt om Miracle Mineral Solution (MMS). Du får lese selv og gjøre deg opp en mening, for dette er litt nytt terreng for min del. Hva har du tenkt å gjøre?


 

22 kommentarer

Nora

21.okt.2009 kl.23:29

Helt enig.

Har egentlig vært deilig å slippe å ta stilling til denne vaksinen. Hadde vel håpet at utbruddet ikke kom likevel.. , men nå ser det jo ut til å komme. Jeg er vanligvis ganske forsiktig av meg og liker ikke å ta risiko.. så hva gjør vi da.. ingen ting. Så jeg tror, slik det er nå at vi ikke kommer til å ta vaksinen.

Eduanna

22.okt.2009 kl.08:42

syns også det er litt vanskelig å ta stilling til, men jeg har faktisk såpass tillit til norske helsemyndigheter at jeg antar at de ikke vil anbefale hele befolkningen å ta vaksinen om den ikke regnes som svært trygg. Denne vaksinen skal jo være lagd på samme måte som alle andre influensavaksiner. Syns likevel det er litt vanskelig å ta et valg, og er forsåvidt usikker på om det i det hele tatt er aktuelt for barna mine å ta vaksinen da de er under 3 år, jeg har hørt litt forskjellig om hva som skal gjelde for småbarn. Jeg tenker også som så at ved å vaksinere flest mulig så beskytter vi de som er i risikogruppene mot smitte, og flere av disse kan ikke vaksineres selv.. heller mot å ta den, men har jo egentlig bare lyst til å slippe hele spørsmålet jeg også såklart, og kommer til å se det an og snakke med fastlegen om det

Vibeke

22.okt.2009 kl.09:24

Jeg jobber selv i helsesektoren og kvier meg for dette daglig - i og med at sjansen for smitte på arbeidsplassen er stor. Men er i likhet med deg veldig skeptisk til å sprøyte dette middelet inn i kroppen - hva vet vi om langtidsvirkningene? Det er et stort dilemma, man vil jo heller ikke spre smitte videre til pasienter med dårligere immunforsvar. Vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre selv, det frister mest å mure seg inne til hele spetakelet har roet seg. Og så barna da, det frister heller ikke å gi henne en vaksine som jeg har hørt inneholde blant annet kvikksølv.

Velger å tro at jeg har sterkt nok immunforsvar til å ri av denne influensan hvis den skulle komme, det sies jo at den ikke er verre en en "vanlig" runde med influensa... men hvem vet. Ikke jeg... Håper det hele snart er over.

Mette

22.okt.2009 kl.11:34

Jeg var nok først litt skeptisk til vaksine, men har kommet frem til at vi vil vaksinere oss alle sammen i familien.

Jeg tror vel at mirakelmåten for å unngå smitte på er å styrke immunforsvaret gjennom å bl.a. få i seg nok vitamin C noe de fleste av oss har for lite av i vinterhalvåret. Jeg har til tross for dette synet besluttet å vaksinere meg (og barna) fordi jeg enda ikke tør stole helt på at sunt kosthold og vitamintilskudd er nok beskyttelse mot virus. Dessuten tror jeg at vaksinen er like trygg (eller utrygg) som all annen vaksine som f.eks. vanlig influensavaksine, reisevaksine etc... Jeg tviler ikke på at den inneholder visse skadelige stoffer som f.eks kvikksølv, men jeg tror allikevel at mengden er mikroskopisk liten og tilsvarer ikke mer enn det vi får i oss gjennom mat og i samfunnet ellers. Vi var dessuten rammet av sesonginfluensa i julen i fjor (hele familien samtidig) og det var en stor påkjenning. Mengden smertestillende/febernedsettende vi måtte putte i oss for å komme oss gjennom dagen er vel heller ikke så bra vil jeg tro..

Jeg kjenner også et visst ansvar for å bli med på å hindre at andre i risikogruppene blir smittet.

Ikke lett å vite hva som er best, men på samme måte som jeg tror at mye hauses unødvendig opp av helsemyndighetene i media så er det også mye visvas å lese om alternative metoder på nettet. Lurt å beskytte seg litt mot all informasjonen som finnes og det er ikke lett å vite hvilke kilder vi skal tro på.

Jodawo

22.okt.2009 kl.11:34

Kona mi er nok litt mer usikker, men jeg er nokså bestemt på at vaksinen ikke er redningen. Det eneste som kan redde oss i lengden er sterke immunforsvar, og for hver vaksine så ødelegger vi en liten bit av det. En sunn livstil er nok den beste medisin, og litt mildere sykdommer innimellom. Tja, det er nok svake grupper der ute, men hvorfor er de svake, og ikke det naturens gang at enklere er svakere enn andre. Jeg ser ikke det som mitt ansvar å svekke min kropps eget forsvar for å redde de som alltid kommer til å være utsatt uansett. Media har blåset dette helt ut av perspektiv og myndigheten følger bare med... som vanlig er det de som skriker høyest som blir hørt. Jeg tror ikke helsemyndighetene prøver med vilje å villede oss, de har bare mer tro på kunstige fabrikerte løsninger enn naturens egne.

åslaug

22.okt.2009 kl.12:05

Jeg kommer ikke til å vaksinere meg, og det av mange grunner. For meg blir det merkelig å skulle vaksinere meg mot noe som har 36 ganger mindre dødelighet enn vanlig influensa, når jeg ikke ville vurdere en vanlig influensa vaksine. Det er en stor logisk brist. Jeg er overbevist om at vi kan "programere" eller stimulere vårt eget immunforsvar til å tåle dette viruset på en tålelig måte. Positiv tenkning, et sunt kosthold med store mengder aktive ingridienser (ensymer, vitaminer og mineraler) og store mengder latter tror jeg gjør susen.

Tips: kaldgjærede grønnsaker (eks. sauerkreut) og frukt (eks: ume plommer) er funnet virksomme mot fugleinfluensa-viruset. Bruk økologiske varianter.

Jeg stiller meg selv spørsmålet; hvem tjener på at flest mulig vaksinerer seg? Hvem har laget vaksinen og hva er dette firmaet kjent fra før? Hvorfor skal "alle" vaksinere seg, når det allerede er mange som er smittet, har vært syke og blitt friske? Skal man vaksinere seg mot noe man allerede har antistoffer mot?

På legemiddelverket sine hjemmesider, sier de at produsenten av vaksinen har forpliktet seg til å gjennomføre kliniske studier i etterkant av godkjenningen, samt at WHO og EU ønsker å fange opp uventede birvirkninger i etterkant av massevaksineringen. De har rett og slett byttet ut virusstammen, men ikke testet den i sin nåværende form. Se: http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____80862.aspx

Et viktig poeng: vaksinering gir en tidsbegrenset beskyttelse, mens når man har blitt syk, varer immuniseringen livet ut. Samt; denne vaksinen er basert på virusstammen fra mai 2009, og vil ikke være virksom dersom viruset endrer seg. I tillegg til alle mulige bivirkninger og skadevirkninger på foster, gravide, barn under 3 år, ungdom under 18 år (det finnes lite dokumentasjon på effekten av slike vaksiner på ungdom, men sterke indisier på store ettervirkninger på bl.a. vaksine mot hjernehinnebetennelse utført på ungdomsskole elever i hele norge).

vibekeslillegronne

22.okt.2009 kl.13:54

Hei, har akkurat oppdaget bloggen din og her er det masse nyttig stoff for en som er kostholdsinteresser, så her kommer jeg til å følge medt!

Jeg kommer ikke til å vaksinere meg! Jeg er veldig skeptisk til vaksiner i sin allminnelighet og denne i særdeleshet og velger derfor å ikke utsette meg for noe der ettervirkninger/bivirkninger er så lite utforsket. Det at jeg sannsynligvis har ME forsterker bare den innstillingen, da jeg har erfaring med at jeg har lavere toleransegrense for bl.a legemidler og blir fort dårlig av det. Det er mulig at jeg ikke har så godt av en influensa, men jeg tar nok faktisk heller sjansen på det.

Sigrun

22.okt.2009 kl.17:52

Jeg var på et foredrag med Tim O'Shea (se www.thedoctorwithin.com) i mai i fjor som handlet om vaksiner generelt. Nå var jeg i utgangspunktet skeptisk til vaksiner, men etter alt det han fortalte skal jeg ALDRI ALDRI ALDRI ta en eneste vaksine mer i mitt liv! Hvis du er interessert i å lære mer om vaksiner anbefaler jeg boken hans "The Sanctity of Human Blood: Vaccination Is Not Immunization". Alle fakta og tall i boken er fra vaksineprodusentene selv og fra myndighetene i USA. Ikke akkurat lystig lesning.

Jeg er også fast leser av Mike Adams sin side www.NaturalNews.com. Søk på swine flu i søkefeltet, og du vil finne mange fine artikler. Anbefaler virkelig dette nettstedet. Han er utrolig kunnskapsrik, både når det gjelder helse og mange andre tema.

Når det gjelder innholdet av kvikksølv i vaksinen, som fremstilles å være så lavt at det ikke er farlig (tall fra USA): En typisk influensavaksine inneholder 50 000ppm (parts per million) kvikksølv. Alt over 200ppm er hazardous waste - giftig avfall! Grensen i drikkevann er 2 ppm..... Så jeg vet ikke om det er så ufarlig som det sies.

Andre festlige innholdsstoffer i vaksinen:

Squalene - et stoff som skal øke effektiviteten til vaksinen, men som mistenkes for å øke risikoen for autoimmune sykdommer og revmatisme mm.

Polysorbat 80 - et giftig emulgeringsmiddel som kan gjøre immunforsvaret svakere, og kan gi anafylaktisk sjokk. Forskning viser at det kan gi fruktbarhetsproblemer, kreft, og at det kan være mutagent (det forandrer DNA).

Formaldehyd - kalles også formalin. Det er det stoffet som døde dyr på glass ligger konservert i... Kreftfremkallende.

Vaksineprodusentene er fritatt for alt ansvar når det gjelder eventuelle bivirkninger.

Det er ikke utført noen studier som viser at vaksinen virker.

Den informasjonen vi får servert fra myndigheter og media er veldig ensidig, og man kan spørre seg hva grunnen til det er, men det er en annen diskusjon.

Alternativer til vaksinen:

http://medisinfagskolen.wordpress.com/category/vaksine/

Vitamin D er superviktig. Influensa og forkjølelsessesongen kommer på den tiden av året hvor vi har lavest innhold av vitD i kroppen.

Tine

22.okt.2009 kl.21:20

Veldig, veldig enig med alle skeptikerene her....Vi skal ALDRI ta denne vaksinen!! Vår fastlege uttrykte også stor bekmring for vaksinering av gravide bla når den er så lite utprøvd og testet! Det virker som helsemyndighetene har litt vel mye på lager, slik vi blir bombadert med skremselspropaganda i mediene om dagen.... Kvikksølv er det i alle vaksiner forresten. Blir du eller barna dine skadet etter vaksiner, er det ingen som tar ansvaret!

Annema

22.okt.2009 kl.21:38

Jeg velger nok å stå på den skeptiske siden inntil videre og er enig i mye av det som skrives her. Jeg fortsetter å vaske hender og pøse på med store mengder NATURLIG vitamin C og andre godsaker og står fast ved min overbevisning om at kroppen min er så ren og basisk nå at virus ikke vil trives i den (det er i allefall lov å håpe på det)! Virus og bakterier trives absolutt ikke i basiske miljøer, men stortrives i sure kropper. Ellers lager jeg min egen "mirakelmikstur" hver morgen med massevis av immunbyggende ingredienser, så jeg er fit for fight (smil). Men man kan jo fort gjøre seg noen tanker om hva som blir det neste viruset? Hva gjør vi da? Ny vaksine? Desverre er vel bølgen av nye virus menneskeskapt, så dette vil nok bare fortsette og fortsette. Og det er ganske bekymringsfult. Et av barna mine sa til middagen i dag at "...jeg er aldri syk jeg, mamma." Og det har hun helt rett i. Vi kom frem til at sist hun var syk og borte fra barnehagen var en dag i desember i fjor. Men det er selvsagt ikke noen garanti for at de vil slippe unna i år. Vi får bare fortsette å være nøye med håndhygiene på barna og gi dem så mye næringsrik mat som mulig. Jeg har doblet dosen med krillolje som jeg gir dem til to ganger daglig. Det samme kommer jeg til å gjøre med grønne tilskudd. Og jeg vil prøve å få i dem mer c-vitamin..... Annema

Vibeke

22.okt.2009 kl.21:53

Jeg er veldig nysgjerrig på hva eksakt og evt doser du tar for å styrke immunforsvaret til deg og barna hver dag, jeg er litt usikker på hva jeg skal gi min 3-åring for eksempel.. Har du tid til å komme med noen stikkord?

Annema

22.okt.2009 kl.21:59

Vibeke: Min mikstur er nokså omfattende og basert på DAvid Wolfs Longevity Program, men jeg kan skrive noen ord om det. Også når det gjelder barna. OK? Ellers leste jeg akkurat nå i Mat&Helse (som jeg fikk i posten i dag) om svineinfluensa og det bare understøtter det som er mitt eget ståsted. Lege Stig Bruset skriver at vaksinen er tilsatt timerosal som faktisk er fjernet fra alle andre vaksiner. Han skriver også at i 1976 hadde USA et utbrudd av svineinfluensa og da ble vaksineprogrammet stoppet fordi man registrerte flere tilfeller av den nevrologiske sykdommen Guillain-Barre-syndrom og det ble rapportert om 25 dødsfall etter vaksineringen. Han anbefaler også store doser vitamin C og D. Betaglukaner nevnes også (kan kjøpes reseptfritt på apotek/helsekost).

Mette

22.okt.2009 kl.22:12

Her er Folkehelseinstituttets svar på de mest seiglivede påstandene som settes frem (bl.a. om Guillain-Barre-syndrom)

http://arkiv.nettavisen.no/Nyhet/374672/Sant+og+usant+om+vaksinen.html

Annema

22.okt.2009 kl.23:05

Takk for bra link, Mette.

mykstart

23.okt.2009 kl.11:46

Hei. Ingen vaksiner i denne heimen takk. Merkelig at vi som er de mest velfødde skapningene på denne jord og dermed best sjanse for å greie oss helt bra, skal gå mann av huse for å vaksinere oss. Det lages et hysteri rundt dette som jeg ikke er spes begeistret for. Jeg tror vi står han av.

Sigrun

23.okt.2009 kl.13:10

Linken som Mette la ut var ikke akkurat veldig opplysende, der gjentar bare folkehelseinstituttet at alt er helt ok, at tiomersal ikke er farlig osv. Når det gjelder helseinformasjon, så stoler jeg fint lite på norske myndigheter.

Eduanna

24.okt.2009 kl.12:19

http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091023/OLEDER/710239905

Tine

25.okt.2009 kl.17:40

Bare til orientering så finnes det ikke vaksiner uten kvikksølv. Fordi det finnes ikke noe som konserverer vaksinen bedre. De bruker bare en annen betegnelse på det, men er fortsatt en kvikksølv forbindelse.

Christina

25.okt.2009 kl.22:39

Hei Annema, befinner meg i risikogruppen og tar vaksinen så snart som mulig.

Josefin

28.okt.2009 kl.23:28

ved at vi har fått papirer fra skolen om at det er stor mulighet for at flere på skolen har fått svineinfluensan og at sønnen min har sagt at 10 av 19 i paralell klassen er borte - har "redselen" igjen brytet ut hos oss. Helt tilfeldig møtte jeg en bekjent av meg som er hva de kaller familie lege (og mannen er også anestesi lege ved det nærmeste og store sykehuset her, dessuten har de begge barna på samme skole som mine) - i dag og spurte henne hva hun mente om dette - og hun faktisk blåste av det! Som familie lege 2 landsbyer bortenfor fortalte hun at de hadde hatt 128 tilfeller ved ungdomsskolen og at de aller fleste tilfellene har vært kun 2 dager med feber - at denne influensaen er svakere enn vanlig influensa - at en typisk magevirus som ofte sprer seg her om sommeren er tøffere - at det ikke er noe å bekymre seg for!!

Så jeg slapper igjen av og kjører livet vårt som vi pleier både når det gjelder hygene og maten vi spiser - som sammen med å være fysisk aktive hele gjengen - er med på å bygge opp imunforsvaret vårt vanligvis!! MEN så skal det også være sagt at VI er alle sunne og friske og har i utgangspunktet IKKE lett for å bli forkjøla engang vi!

Annelinn

27.nov.2009 kl.18:22

Hei! Jeg oppdaget denne bloggen da jeg søkte på Raw Food og dehydrator. Den er "bookmerka" alt, for her var det masse lærerikt stoff, tusen takk.

Det er mange interessante innlegg her i mot vaksinen som jeg støtter 100 %. Selv bruker jeg MMS-dråper (Miracle Mineral Solution) og jeg har hørt flere fortelle at det fjerner infeksjoner (også virus) i løpet av 24-48 timer. Det kan virkelig anbefales. Det er jo helt harmløst for kroppen, og det fjerner jo så mye annet også, så som sopp og parasitter og bakterier. Har vi MMS i huset, så kan vi gå vinteren glad i møte. Det hadde vært artig om noen andre her kunne dele sine gode erfaringer med MMS.

Annema

12.des.2009 kl.14:01

Annelinn: Jeg så ikke kommentaren din før nå. Spennende å høre om din erfaring med MMS. Jeg har også kjøpt inn MMS, men har ikke begynt å bruke det ennå. Jeg ga det til sønnen min da han var litt influensasyk for noen uker siden. Han ble i allefall raskt frist, selv om det er vanskelig å si om det var grunnen. Jeg tror i allefall på MMS. Det virker veldig harmløst og uhyre spennende. SYnd at disse alternativene får så negativ vinkling i media....veldig typisk. Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits