061009: Mangosorbet med cashewnøttkrem

mango
En av slagerne fra høstferien; mangosorbet servert med nøttekrem. Skjær opp mangoskiver, legg i pose og putt i fryseren. Når helt frossen legger du alt oppi blenderen din og pulser i vei. Spe med vann til du får sorbetkonsistens. Du kan sikkert også bruke foodprocessor eller stavmikser til dette. Gjør det raskt og uten for mye vann. Smak deg frem hvorvidt du trenger mer søtt. Litt agave vil gjøre den enda søtere enn frukten i seg selv. Cashewnøttkremen er laget av finmalte naturell cashewnøtter (kan også bruke mandler), vann, agave (evt annen søtning), bittelitt Himalayasalt og vaniljepulver i fleng. Med min Blendtec er det ikke nødvendig å male nøttene på forhånd, men med en vanlig blender må du nok male nøttene separat. Kan stå flere dager i kjøleskapet, men tipper det er spist opp før du vet ordet av det. Nam!

6 kommentarer

Tare

08.okt.2009 kl.18:26

Nam, ser kjempegodt ut!

Prøvde mangokakeoppskriften din her om dagen. Bunnen ble litt for søt etter min smak, men ellers en frisk og god kake. Til og med mine "ikke-raw-spisende" venner syns kaken var god. Og DET sier en god del! ;)

Du tar fine bilder!

Annema

08.okt.2009 kl.21:00

Tusen takk, Tare. Juster ingrediensene så det ikke blir for søtt for deg. Jeg bruker ofte mye mindre dadler osv enn det som står i enkelte oppskrifter. Hilsen Annema

Kjersti

08.okt.2009 kl.22:01

Dette så godt ut :) Kan jeg stille deg et ikke-mat-relatert spørsmål? Jeg har fulgt bloggen din lenge, og husker at du gikk til innkjøp av Acne Pistol Boots. Er du fornøyd med disse? Jeg vurderer å kjøpe et par, så er derfor ute etter litt informasjon :)

Annema

08.okt.2009 kl.22:17

Kjersti. Jeg har lagt ned motebloggen og vil vel helst slippe å svare på spørsmål derfra. Men siden du spør så er det fine, gode og slitesterke støvletter, men jeg har vært "dårlig" til å bruke støvletter og hæler generelt det siste året. Har en vond fot, så det går mest i joggesko og Uggs av alle ting (som jeg en gang hatet men som jeg nå elsker....som tøfler for mine vonde føtter). Annema

Kjersti

09.okt.2009 kl.17:38

Takk for svar :)

Ana Around the World

13.okt.2009 kl.16:31

Dette høres fantastisk lekkert ut. Så kjekk blogg du har med masse spennende:)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits