150909: Robert Young til Oslo og Stavanger

fishbowlNoen av dere har kanskje lest PH-dietten som Robert Young har skrevet? Jeg har ikke kommet meg helt gjennom den, men hentet en del inspirasjon fra denne boken da jeg begynte "min vei" sist vinter. Robert Young har i en årrekke forsket på levende blodceller (mørkefeltsmikroskopi) og ph-balansens viktighet for å holde oss friske og sunne. Han mener at alle mennesker er skapt for å være sunne, slanke og energiske mennesker. For å komme dit må vi skape riktig syre-/base-balanse i kroppene våre. Dette var også mitt utgangspunkt da jeg endret mine kostholdsvaner og min livsstil. Jeg kunne føle at kroppen var syreoverbelastet - noe jeg også fikk bekreftet ved hjelp av mørkefeltsmikroskopi - og jeg kunne også godt merke det når kroppen kvittet seg med syreoverskuddet. Jeg synes illustrasjonen til venstre er et utrolig bra bilde på akkurat det jeg føler har skjedd med min egen kropp. For når man føler seg elendig må man gjøre noe med det som er innvendig for å føle seg bedre. Personlig har jeg ikke fulgt Robert Young sitt opplegg helt og holdent. Jeg har ikke klart å være så basisk som jeg burde i følge hans råd. Jeg har eksempelvis brukt mer frukt i kostholdet enn han anbefaler. Men, jeg har likevel oppnådd mye og enkelte dager lever jeg mer basisk enn andre. Det er heller ikke alt jeg er helt enig med ham i. Man må selv ta standpunkt og velge sin vei til bedre helse.

Men Robert Young har et viktig budskap. Han kommer til Oslo og Stavanger henholdsvis 3. og 4. oktober og har du mulighet så bør du få med deg dette (koster kun kr 200,-).  .10 kommentarer

Christina

15.sep.2009 kl.11:48

Dette blir så bra!! Jeg gleder meg som en unge til å høre hva han har å si - og ikke minst bli supermotivert til å fortsette på den grønne veien! :-) Superbraaaa!

Ha en flott dag :-)

Siv

15.sep.2009 kl.18:44

Ja, jeg skal til Stavanger, har allerede kjøpt billett. Jeg leste boka i sommer, og fikk inspirasjon :)

Lurte på en ting. Jeg er blitt anbefalt og ikke bruke cashew nøtter når jeg vil fjerne sopp i blodet.. Hvilke nøtter anbefaler du evt da? Vil gjerne prøve meg på kakene dine :))

Mvh Siv

Birgit

16.sep.2009 kl.04:28

Tusen takk for en fantastisk bra blogg som jeg er innom daglig. I en fase der jeg har begynt å utelukke matvarer kroppen min reagerer på, er du til veldig stor inspirasjon.

Annema

16.sep.2009 kl.15:28

Siv: Hm. Jeg bruker mye cashewnøtter og nøtter generelt når jeg lager kaker -med andre ord til kos. Ellers har det blitt mindre nøtter på meg i det daglige, synes det er tungt å fordøye. Derfor blir det mer frø til vanlig - og nøttekaker til kos og spesielle anledninger. Jeg ser ikke helt hvordan jeg skulle fått til de kremete kakene mine uten cashewnøtter, må jeg innrømme. Macademianøtter fungerer kanskje til dette, fungerer i allefall til nøtteost. Hvis du har mye sopp i kroppen og blodbanen kan det kanskje være lurt å vente med kaker og andre søte ting til du har fått "ryddet opp". Har ikke noe annet svar til deg.

Birgit: Tusen takk!

LittleMissSunshine

17.sep.2009 kl.10:33

Elsker sammenligningen med fiskebollen, minner meg om Jason vale! Har du en juicer? hvilken har du i tilfelle? Har du noen gode forslag til grønnsaksjuicer?

Ha en fin dag!

Annema

17.sep.2009 kl.10:48

LMS: Nei, jeg har ikke juicer - men det blir mitt neste (og siste?) spareprosjekt i rawfoodsammenheng. Nå har jeg dehydrator og en heftig blender som forhåpentligvis varer i årevis. Da mangler jeg bare juicer. Jeg må ha en som ikke for krevende å gjøre ren, siden jeg har tenkt å bruke den hver dag. Jeg vet at livingfoodnorway har juiceren som Hippocrates Institute i USA anbefaler - og de er jo eksperter på dette området. Men jeg har ikke satt meg inn i dette ennå. Et skritt av gangen, vet du. Hvis jeg får meg juicer vil jeg prøve å komme i gang med å dyrke hvetegress her hjemme, og det har jeg ikke kapasitet til akkurat nå. Har du noen erfaring med juicere?

LittleMissSunshine

17.sep.2009 kl.22:14

Jeg har bare en juice-sentrifuge, altså ikke en masticating(vet ikke hva det heter på norsk). Bruker phillips sin hr 1861 (http://www.consumer.philips.com/c/juicer-blender/700-w-2-litre-hr1861_00/prd/gb/) Den er etter min mening den beste til hverdagsbruk, den er enkel i bruk, tar enkelt store biter, tar det aller meste av frukt og grønt, den er enkel å rengjøre og tar seg dessuten veldig bra ut på kjøkkenbenken.

Dersom du skal kjøpe deg juicer ville jeg absolutt vurdert denne! :) Hvis du googler den, kan du lese omtaler av den!

Er forøvrig den som blir brukt og anbefalt av Jason Vale! (www.juicemaster.com)

Ha en flott dag!

Annema

18.sep.2009 kl.09:41

LMS: Takk for tips. Har sett den før et sted. Den ser jo vakker ut sammenlignet med veldig mange andre juicer. Jeg antar at denne juiceren ikke varmer opp frukten i prosessen? Mange juicere gjør jo det, og da går en del av enzymene tapt. Annema

Silje

30.sep.2009 kl.11:29

Hei,

jeg var på klinikk Bedre helse i Drammen i går, og tok en blodtest av både levede blod og tørket blod! Det så i utgangspunktet ganske så bra ut, MEN jeg hadde veldig mye sopp. Veldig mye! Så hun lurte på om jeg kanskje var noe trøtt utover ettermidagene...ja jeg blir jo det, har lite energi til tider. Isabell S. Flatlan er mikroskopist og utdannet hos Dr. R. Young.

www.klinikk-bedrehelse.no

Så nå i dag er første dagen med Supergreens, og en basisk diet! Jeg trenger nok noe tips og råd etterhvert...

Kunne godt tenkt meg og fått med meg foredraget neste uke i Oslo. Men hvor er det og hvordan kjøpe billett?? Silje

sonja

10.des.2009 kl.20:45

Veldig spennende, jeg leser og leser, du skrev at du ville komme tilbke til anbefalte kosttilskudd, kan du tipse meg om dette? da jeg ikke finner dette på sidene dine, Kjempeflotte sider...

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits